cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 parmak izi kalibrasyonu hatası

(Topic created on: 01-27-2021 07:47 PM)
1612 Views
abdullahoz
Active Level 2
Options
Galaxy A

Böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım, müşteri hizmetleri servise yönlendiriyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba abdullahoz,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

14 Comments
bugraA71
Active Level 6
Galaxy A
Kırılmaz cam varsa parmak izi tanımasını engelliyor olabilir
abdullahoz
Active Level 2
Galaxy A
vardi çıkarttım yine aynı hatayı veriyor
bugraA71
Active Level 6
Galaxy A
Parmak izini tanımlarken cihazın gösterdiği yerlere basıyosun değil mi
bugraA71
Active Level 6
Galaxy A
sadece ortaya basma
abdullahoz
Active Level 2
Galaxy A
hocam parmak izi tanimlamadan bahsetmiyorum. parmak izi ekleme menüsüne hiç girmiyor . parmak izi sensörü kalibrasyonu gerekli diyor.

Screenshot_20210127-202635_Settings.jpg

bugraA71
Active Level 6
Galaxy A
Samsung members üzerinden intreaktif kontrollerde parmak izi testi var onu yapmanızı tavsiye ederim
abdullahoz
Active Level 2
Galaxy A
onu yapmak için parmak izi eklemek gerekiyor, ekleyemiyorum o hatayı veriyor
bugraA71
Active Level 6
Galaxy A
Aklıma gelen tüm bilgileri verdim. Samsung servisine gitmeniz daha iyi olacaktır o zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kardeşim Allah aşkına boş boş bilgi vermeyin bırakın..
Kardeşim cihazın önceden ekran değişimi olmuş büyük ihtimal son gelen güvenlik güncellemesi ile herhangi Samsung Yetkili servis dışında başka telefoncular ekran değişimi yaparsa parmak izi her zaman pasif durumda kalır okumaz çalışmaz değiştirdiğiniz ekran Samsung yetkili servis de olduysa tekrar gönderin hemen hallederler başka bir yere götürdüysen geçmiş olsun Yine Samsung yetkili servise gönderin
Eğer cihaz hiç ekran değişimi olmadıysa bir darbe den dolayı parmak izi sensörü yerinden yani soketinden çıkmış olabilir her türlü servise gidin.