cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 parmak izi kalibrasyonu hatası

(Topic created on: 01-28-2021 02:27 AM)
1223 Views
abdullahoz
Active Level 2
Options
Galaxy A

Böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım, müşteri hizmetleri servise yönlendiriyor. 

14 Comments
abdullahoz
Active Level 2
Galaxy A
hocam cihazı yeni kutusundan çıkardım yeni aldım mediamarkttan. daha 3 saat oldu kurulum yapalı ve müşteri hizmetleri tekrar kurulum yapın dedi sıfırladım tekrar kurulum yaptım fakat yine aynı. sanırım servisin görmesi gerekiyor. peki serviste hemen çözerler mi yoksa benden alıp bir kaç gün sonra mı elime geçer.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
yazılımsal hata var telefonunuzda iade isteyebiliyorsaniz isteyin yenisini temin edin
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
telefon tamire gitimi yada darbe aldı mi yada room atin mi
abdullahoz
Active Level 2
Galaxy A
yazdığımı okumadınız mı? daha yeni aldım kutusundan yeni çıktı sıfır olarak. mediamarkttan aldım.
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba abdullahoz,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD