cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 güncelleme sonrası tuhafliklar

(Topic created on: 09-29-2020 06:57 PM)
483 Views
SoloTurkxGalaxyS20
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle A71 cihazında bu ay ki gelen güncellemede cihazda hafif bir hantallik var gibi size bir ekran görüntüsü atıyorum güncelleme sonrası durum bu 

image

Daha önce bu kadar kullanım olmuyordu yorumları olanlar bi cevap yazarsanız.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Samsung ekipleri hata raporunu inceleyip size dönüş yapana kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer genel bir sorun ise ve şikayet çok fazla olursa yakın bir zamanda yeni bir güncelleme gelecektir.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
berkcan0
Active Level 4
Galaxy A
hakkaten ya bende de aynı durum
0 Likes
berkcan0
Active Level 4
Galaxy A

bi cevap veren yok

0 Likes
Samsungj7A71
Active Level 4
Galaxy A
Bende a71 kullanıyorum.Kendi yerleşik uygulamalar, iki tane banka, tutor, kuran, çeviri, bitmoji, antivirus den başka uygulama yok kulanırken 3,5 kadar falan çıkıyor optimize edince 2.7 - 2.5 - 2 ye kadar iniyor. Yoğun kullanan biri olmadığım için hantallık sezmedim ama varsa da yeni bi durum değil bu güncellemeye ait değil
0 Likes
Galaxy A
ne yapmalı o zamn
0 Likes
Samsungj7A71
Active Level 4
Galaxy A
android 11 den umutluyum bakalım. Bi teknoloji sayfasından okuduğuma göre and 11 tüm testlerden geçmiş..
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Öncelikle cihazı yeniden başlat. Eğer düzelmezse verilerini Smart Switch ile hafıza kartına ya da One Drive veya Samsung Cloud gibi bulut hesaplarına yedekleyip Ayarlar/Genel Yönetim/Sıfırla seçeneğiyle cihazınızı sıfırlayın. Yedekleme yapmadan bu işlemi yapmayın. Aksi takdirde bütün verileriniz(fotoğraf, video ve müzikleriniz) tamamen silinecektir. Sıfırlama işlemi yapmak istemiyorsanız, Samsung Members uygulamasından hata bildir bölümüne gidip sistem verilerini Samsung ekiplerine göndererek sorundan haberdar etmelisin. Böylelikle yeni güncelleme ile sorunu çözmelerine yardımcı olabilirsiniz.
0 Likes
Galaxy A
yaptım işe yarayan bi durum yok
0 Likes
Solution
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Samsung ekipleri hata raporunu inceleyip size dönüş yapana kadar beklemenizi tavsiye ederim. Eğer genel bir sorun ise ve şikayet çok fazla olursa yakın bir zamanda yeni bir güncelleme gelecektir.
0 Likes
Galaxy A
insallah