cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Wifi kopma ve çekmeme problemi

(Topic created on: 07-23-2020 04:28 PM)
253 Views
keysmart
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

10 gün önce a71 telefon aldım fakat. kablosuz bağlantı bulamama ve kopma problemi var. araştırdığımda kronik bir problem olduğnu gördüm. ağ sıfırlama cihaz sıfırlama  gibi çözümler işe yaramıyor.

sinyel bir güçleniyor bir en düşük seviyeye inip kopuyor.

wifi ara dediğimde ise çok az sınırlı sayıda wifi buluyor. çok pişmanın bu telefonu aldığma. 

pilide 1 gün gidiyor. eşime xiaomi note 8 aldım 3 gün gidiyor şarjı ve wifi çekim kalitesi süper.

o bağlanabiliyorken ağa ben kopuyorum malesef. 

sayın modaratör konuyu ağbağlantılarını sıfırla deyip çözümlendi olarak kapatmayın.

yukardada yazdım. bir işe yaramıyor.  hatta evin içinde wifi bile bulamıyor son teknoloji telefon. 

sam.jpg

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Selam Dostum,

Garantisi var zaten.

En yakinservise götürmemi tavsiye ederim.

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba keysmart,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy A
Ayarlar genel ayarlar sıfırla ağ ayarlarını sıfırla yap
okanözel
Active Level 5
Galaxy A
son 2 gündür bende wifi problemi yaşamaya başladım..
0 Likes
slite35
Active Level 7
Galaxy A
Arkadaşlar yine devletsel birşey var dün bende de çekmedi ve çıldırdım ama bugün herhangi bir sıkıntı kalmadı. Yani demem o ki kronik bir sorun değil de genel ülkece İnternet kullanımı sınırlandırılıyor o yüzden bu tür sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu arada cihazım s10 lite çekim gücü gayet yerinde olmasına rağmen çekmedi dün
0 Likes
RedDawnツ
Active Level 7
Galaxy A
eğer hergun oluyorsa senin wi-fi cipi bozulmuş olabilir
0 Likes
Solution
Galaxy A
Selam Dostum,

Garantisi var zaten.

En yakinservise götürmemi tavsiye ederim.
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba keysmart,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes