cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 EKRAN

(Topic created on: 10-03-2020 12:01 PM)
252 Views
SoloTurkxGalaxyS20
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar geçen ki forumda A71 ekranında sıkıntılar var demistin durduk yerde ekranda beyaz mavi yeşil kırmızı renkler çıkıyor demiştim neyse servise gönderdik sizce Samsung TR servisine güven olur mu?

Hasta telefonu komalık yapıp göndermezler dimi?
6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Samsung yetkili servislerine güvenebilirsiniz eğer güvenmediğiniz taktirde başka bir yere verdiğinizde telefonu daha kötü sonuçlarla sonuçlanabilir

Yani kısacası Samsung yetkili servise güvenebilirsiniz
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
valla her şey beklenir bi kere gönderdim kapağına zarar verdiler üstelik hiç bi sorunum düzelmemişti kamerama toz girmeye başladı şimdi düşünüyorum bidaha sorun olsa nasıl güvenip gönderirim aceba diye büyük sorunlar çıkmasın diye dua ediyorum inşallah zarar gelmeden elinize ulaşır baya da şikayet var
Galaxy A
a m i n kardesim
0 Likes
MiRhanBaba
Active Level 5
Galaxy A
ben diyarbakır daki Samsung servisine en az 10 cihaz tamire göndermişim sorunsuz sıkıntısız geri geldi ekran değişimi falan çok profesyonelce işler yapıyorlar kendi servisine inanıp güvenmiceksen başka kime güveneceksin dışarıdan tamir yapan telefoncular telin anasını ağlatiyorlar
0 Likes
Galaxy A
o da dogru
0 Likes
ÖmerA71
Active Level 4
Galaxy A
bende A71 kullanıyorum bahsettiğiniz renk telefonun üst köşesin de kameranın yanın da sensör olmasın ben hiç sizin gibi bir sorun yaşamadım telefonunuzu nerden aldınız?
0 Likes