cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsun deyimi ile her cihazın başına gelecek olan EKRAN YANMASI

(Topic created on: 12-02-2023 10:50 PM)
527 Views
alperkol
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy A71 kullanıcısıyım ve telefonumda son günlerde ekranında oluşan morumsu izler **bleep** ettim. Saat göstergesi olsun şarj göstergesi olsun bunların bulunduğu yerlerde. Örneğin sosyal medya uygulamalarının beğeni yorum tuşları gibi izler ekranımda iz bırakmış ve rezil bir görüntü oluşturmuş. Görünce gerçekten çok üzüldüm çünkü Samsunga olan güvenim son zamanlarda sarsıla sarsıla gerçekten yok denecek kadar azaldı. Çok pişmanım Samsung kullandığım için. Bunu Samsungun kendi sitesinden araştırdım ve bu cihazı siz kullanmasanız bile güneş ışında telefon dursa da bir uygulama ( zamanı belli değil) ör. 15-20 dakikadan fazla açık kalırsa ekranı yakıyor ve iz bırakıyormuş. Çok kötü bir durum canımı çok **bleep** çok üzgünüm ve güvenim aşırı derecede sarsıldı. Ve bunu her samsung telefonun veya tabletin başına gelir tarzında açıklamalarıyla sorumluluğu üzerlerinden atmışlar buna bakarsak bunun çözümün ne olduğunu sorduğumuzda ekranı değişmeniz gerekir deniliyor. Tamam ekranı değişelim? 5-6bin TL'cik cebinizden çıkacak hazır olunn sizden kaynaklanmayan bir sorun size buna mâl olacak. Samsung mu aldınız hayırlı olsunmu yada hayrı dokunurmu? Yorum sizin.

11 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Amoled ekranın doğası gereği bu oluyor sadece samsung özelinde konuşmak doğru olmaz tüm markalarda var bu durum garanti kapsamındadq ücretsiz değişiyor zaten
alperkol
Active Level 4
Galaxy A
Neden oluyor bu peki yada nası olabilir. Benim garantim bitti ve ücretli şekilde değişiyor
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
sabit kaldığı için ekranda sürekli ısı da etkiliyor
alperkol
Active Level 4
Galaxy A
Bu basbaya bir hata değil mi bunun önüne neden geçilmiyor peki ben Iphone da asla böyle birşey görmedim
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
hata değil pixeller orda hareket etmesine rağmen oluyor iphone cihazlardada var bu durum
Galaxy A
5 sene mi9 kullandım yeni değiştim telefon hayla bende ve bir sorunu yok SD 855 var ne performans ı düştü ne de başka birşey sadece bu zaman süresinde ara ara dönemlerde xaomi yazılım kaynaklı sorunlar olmuştu gelen güncellemeler ile sorunlar gideriliyordu beklemek sadece sinir bozucu hal alıyordu ve sürekli cam kenarında işim geregi çalışıyordum
Mert_A51
Active Level 3
Galaxy A
A51 kullanıyorum bende de yanık
s23ultra0606
Active Level 5
Galaxy A
Iphone da yok denecek kadar az xiaomide de orta seviyede görülüyor ama samsung ve oneplus ta çok fazla gerçekten her telefonun başına geliyor samsungta
alperkol
Active Level 4
Galaxy A
Evet bence bu bir kusur kim ne derse desin web sitesinde de yazıyor yani ürünün bu şekilde olacağını bildikleri halde piyasaya sunuluyor bilmiyorum belki de bir çözümü yoktur ama Iphone da nasıl daha az gözüküyor ona göre ayarlasalar