cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Always on Display sorunu

(Topic created on: 02-24-2022 08:08 PM)
567 Views
antvres
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba, uzun bir süredir A71 kullanıyorum. Always on Display ekranımdaki saat ve şarj bilgileri tam ortalanmamış sağa veya sola yakın olarak kalıyor. Bunu sabitlemem mümkün mü? Bir çözümü var mıdır? Yorumlarda yardımcı olursanız sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızın ekranında ekran yanığı oluşmasın diye cihaz bunu otomatikman saat vesaire bildirimler gibi şeylerin yönünü değiştirebiliyor sorunları önlemek için cihaz bunu yapıyor bu daha sağlıklıdır böyle olması

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
always on display/saat stili'nden ayarlayabilirsiniz
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızın ekranında ekran yanığı oluşmasın diye cihaz bunu otomatikman saat vesaire bildirimler gibi şeylerin yönünü değiştirebiliyor sorunları önlemek için cihaz bunu yapıyor bu daha sağlıklıdır böyle olması
antvres
Active Level 1
Galaxy A
O zaman gayet başarılı bir proje olmuş. Böyle düşününce mantıklı geldi, değerli yorumunuz için teşekkürler.
Galaxy A
Benim ekranım yandi normal ekranda saat ve sarj yeri görünüyor hep bide tiktok uygulamasindaki simgeler görünüyor servise vermeyi düşünüyorum
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A

hafif sağa sola kendi hareket ediyor. bu bir sorun değil

antvres
Active Level 1
Galaxy A
Simetri takıntım olduğu için bunalmaya başladım😁
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A

Sağa sola hareket etmez ise ekran yanığı oluşur. bu sefer ekran yanığına takılmanız gerekebilir :)

antvres
Active Level 1
Galaxy A
Haklısınız :) Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Ne demek
0 Likes