cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70

(Topic created on: 05-14-2020 04:29 PM)
538 Views
Meraklıkunduz
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonum şarz esnasında aşırı ısınıyor sebebi nedir nasıl cozebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Meraklıkunduz,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
Galaxy A
Lütfen yardım edin
0 Likes
Yucifer999
Active Level 7
Galaxy A
telefonunuzda hızlı şarj özelliği var mı? Varsa açık mı?
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
telefon kapalı şekilde şarj etmeyi deneyin.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer elektronik cihazınızı şarj etmekte olan adaptöre dokunduğunuzda sıcaksa fakat el yakacak seviyede bir sıcaklık yoksa, bu standart bir ısınmadır. Herhangi bir endişe duymanıza gerek yok.
İlk başta kulağa garip gelebilir ama en faz.la yaşanan sorunlardan bir tanesidir. Koltukla duvar arasında kalmış ya da üzerinde herhangi bir kapatıcı olan bir prizde takılı şarj aletinin ısınması son derece doğal. Aynı şekilde şarj olurken yatağın, koltuğun ya da bir yastığın üzerinde duran elektronik cihazlar da ısınabilir.
Elektronik cihazın bağlantı noktasında ya da iç aksamında herhangi bir devre sorunu olabilir ve var olan problem, şarj aletini de olumsuz etkiliyor olabilir. Böyle bir durumda mutlaka cihazın yetkili servise baktırılması gerekiyor.

Düzeltme: Diğer kullanıcıların belirtmiş olduğu gibi hızlı sarjdan kaynaklı olabilir.
0 Likes
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Telefonu Hızlı Şarj etmenden dolayıdır çünkü Normal şarj'a göre Telefon Daha fazla Voltaj alıyor eğer kapatırsanız Sorun çözülür lakin Normal Şarj olur
Ç.K Ederseniz Mutlu Olurum.

GyZ3N

:)
0 Likes
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
bende de ayni sekilde oluyor.koltugun ,yastigin vs uzerine koymadan sarj etmeye calisiyorum.hatta soguk zeminlere koyuyorum 😊
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Hızlı şarjdan ötürü kaynaklanan bir problem. Fakat en önemli sebebi son gelen güncelleme; bu güncelleme hasebiyle meydana gelen ısınma artışa geçti ve hissedilir bir hale geldi.
FatıhA70
Active Level 6
Galaxy A
doğru android 10 dan öncede bir ısınma vardı ama android 10 dan sonra cihaz yanıyor resmen
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Ya peki bişey söyleyecem madem hızlı şarj zararlı da niye koymuşlar Peki açıklayın hadi. Yok neymiş hızlı şarj ettiğindenmiş saçma.  Lütfen rica ediyorum. Benim telefon a30s neden ısınma yok sizin gibi. Hadi cevaplayın bakalım...

0 Likes