cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 ISINMA PUBG MOBILE

(Topic created on: 06-09-2020 10:12 PM)
748 Views
GALAXYA70tr
Active Level 4
Options
Galaxy A

4000 lira fiyat yazmışlar sitelerine 30fps akici oynatamiyorum abi ya pubg mobile guncelleme gelsin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GALAXYA70tr,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Oyun performansını arttırmak için; Uygulamalar > Game Launcher > Sağ üstten üç nokta > Oyun performansı > Bireysel oyun ayarları aktif olmalıdır. Oyunlarınızın içerisine giriş yaptığınızda oyunu oynarken mümkün olan en iyi performansa sahip olmanız için ‘’ Performansa odaklan’’ seçili olmalıdır. Oyun performansını iyileştirmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz ve Maksimum FPS en üst seviyeye getirebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen işlemleri sağlamanız durumunda da aynı sorunu yaşıyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
FuU
Active Level 1
Galaxy A
bende A 70 kullanıyodum performans berbat hele online oyunlarda işlemci çok düşük sattım s9 plus aldım 60 fps sıkıntı olmadan oynuyorum tavsiye ederim
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
s9 plus ısınıyor mu?
0 Likes
GALAXYA70tr
Active Level 4
Galaxy A
kardesim s9+ isiniyo diyorlar dogrumu
0 Likes
FuU
Active Level 1
Galaxy A
yooo zerre kadar ısınmiyo optimize de oynuyorum ısınma sorunum yok yüksek performans aldigin zaman zaten hicbir sıkıntı yok sadece sarj çabuk bitiyo oda şöyle güç modu optimize de oynarsan 6 oyun yuksek performans da oynarsan 5 oyun ama orta ayar optimize bile cihazı isindirmiyo 60 fps hd şeklinde oyun oynayabiliyosun rahat rahat
FuU
Active Level 1
Galaxy A
zaten samsung alacaksın abicim amiral gemisi dediği telefonları alicaksin S serisi note serisi falan gerisi çöp para verilmez pişmanlık işlemci oyun acısından bahsediyorum
0 Likes
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
Ben 60 fps alıyorum a70 den takır takır oynatıyorum kullanmayı bilceksin
0 Likes
GALAXYA70tr
Active Level 4
Galaxy A
özellikle yaptigin birsey varmi bende denemek isterim
0 Likes
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
her telefon tablet ısınır isinmayan cihaz çok ipad pro bile ısınıyor diğer telefonlar ne yapsın
0 Likes
erkannnn
Active Level 5
Galaxy A
telefonu düzgün kullanıyorum kanka bebek gibi bakıyorum:d başka bisey yapmıyorum mesela 9 aydır elimde daha %20 'nin altına inmedi şarj
0 Likes