cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 Güncelleme / Android 10 Güncellemesiyle oluşan sıkıntılar

(Topic created on: 05-27-2020 12:10 AM)
519 Views
UtkuGorkem
Active Level 5
Options
Galaxy A

A70 kullanıcısıyım. Android 10 güncellemesi geldiğinden beri cihazımda kasma, pil sorunu ve arayüzlerde donma sıkıntısı yaşıyorum. En son cihazıma Nisan'da gelen güncellemeyi yüklemiştim. Sıkıntılarım devam ediyor. 4-5 Kere Geri Bildirim gönderdim cihazı sıfırlamamı söylediler. Pek çözüme kavuşacağını düşünmedim ben de. A70 kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Güncellemenin Mayıs-Haziran Arası geleceği açıklanmıştı hâlâ bir geri dönüt yok. Bilen birisi yardımcı olabilir mi? vardım

image

image

6 Comments
Solution
burakoli
Active Level 4
Galaxy A

hocam genellikle güncellemeden sonra telefon sıfırlanması önerilir ve bunu çoğu kişi yapar. dosyalarını vs yedekleyip cihazı sıfırlarsan daha güzel performans alırsın. hayırlı geceler

UtkuGorkem
Active Level 5
Galaxy A
Sıfırlamadan 2-3 gün sonra aynı sıkıntılarla karşılaşılıyormuş. Ne yapmam lazım sürekli sıfırlayamam?
Galaxy A

nisan güvenlik güncelleme paketini içeren sorun çözme güncellemesi şuan yabancı ülkelerde yayınlanmaya başladı.şuan beklemekten yapacak pek çok çareniz yok.

Galaxy A

ayrıca isterseniz 5 10 defa sıfırlayın gene kasmalar oluşmaya başlıyor 3 4 güne.güncelleme geldiği an yapmaktan başka çareniz yok maalesef.(ben hollanda yazılımını kullanıyorum biraz da olsa çözdüler sorunları)

UtkuGorkem
Active Level 5
Galaxy A
Sorunlarımız tamamen çözülecekse bekleyelim ancak açıklama yapıldı şu tarihler arası gelecek güncelleme diye ay bitiyor ortada güncelleme vb. yok.
sertan
Beginner Level 3
Galaxy A
Ben cihazı sıfırlamadım herhangi bir problem yaşamadım