Original topic:

A70 Android 10

(Topic created on: 04-12-2020 01:43 AM)
389 Views
cihanx16
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba,

Android calisanlari eminimki daha guzel seyler yasayalim diye androidi surekli guncelliyorlar, bizlerde boyutuna bakmadan yeni guncelleme gelicek telefonumuz daha iyi calisacak umudu ile guncellemelerinizi surekli indirip kuruyoruz.
Lakin bu Android 10 tam bir facia. Boylesine buyuk isler yapan bir marka nasil olurda kullanicilarina bunu yapar bilemiyorun. Ben bu telefonu call of duty yi daha rahat oynayim diye aldim ki, 6 aydir gayet guzeldi! Ben telefonum isinma ne bilmezdim. Android 9 bu telefon icin bicilmis kaftandi.
Ama Android 10 geldikten sonra telefonu parcalamamak icin zor tutuyorum kendini. Oyun surekli oyundan atiyor telefon o kadar isiniyorki elimi yakiyor. Kullanicilarini yeni guncellemeler cikarip bu sekilde dusunuyorsaniz lutfen dusunmeyin birakin oldugu gibi kalsin. Istedigim mobil oyunu 6 ay cok rahat oynadiktan sonra Android 10 geliyor ve resmen sen bu oyunu oynama diyor. O zaman neden bi dunya para verip bu telefonu aldik ki? 100 TL ye tuslu bir telefon alirdik, maksat sadece arama olsa degil mi?
Acilen siz saygi deger calisanlari bu sorunu duzeltmeniz icin, bir seyler uretmenizi belkiyor ve rica ediyoruz...
Saygilar.
8 Comments
Abdallah120
Active Level 7
Galaxy A
Samsung, Nisan düzeltmesiyle birlikte bir hata düzeltme güncellemesi göndermek için çalışıyor
0 Likes
cihanx16
Active Level 2
Galaxy A
bir tarih varmi acaba cok sikintili bir cihaz oldu A70. bu sekilde devam ederse odinle Android 9 yuklemek zorunda kalicam...
0 Likes
DARKWOLF
Active Level 4
Galaxy A
biran önce gönderse iyi olur bu sıkıntıyi bnde yasiyorum adamlar cihazın kiminde iyi kiminde kötü olması nedir burada bazı kişiler gayet iyi demesi beni iyice kötü ediyor ya biz a70 değilde 3200 liraya cin mali aldik yada bu samsung aynı modeli farkli işletim sistemi olarakmi verdi millete arkadaş sinir bozucu ortam oldu adroid 10 sürümü beş para etmez sadece görsel olarak iyi iç acıdan kasmalar ve ısınmalar bataryanın cabuk bitmesi. cihazı kullanmak mümküm kılmıyor.
0 Likes
cihanx16
Active Level 2
Galaxy A
cok dogru soyluyorsun,
muhtemelen memnun olanlar mobil oyun oynamayanlar diye dusunuyorum.
cunki bende mobil oyun oynamadigim zaman icinde bir sikinti yasamadim.
0 Likes
Umut98
Active Level 3
Galaxy A
kardeş bende a70 kullaniyorum android 10 geldi dedim tamam guzel yukledim hemen. kendi kendime dedim pil duzeyi yukselir falan hersey daha guzel olur dedim ama berbat tamam yeni gelen özellikler guzel begendim ama ya mobil lengendsde şajda oynuyoken bile bir gram ısınmayan telefon deli gibi ısınıyo sinir oldum daha yeni berbat oldu ya bütün oyunlar grafik ayarlarini dusuruyo kendi kendine telefonu mermere koyuyorum arada soğusun diye böyle bi güncellemeyle ben bize ettikleri küfür olarak algılıyorum gercekten cok kötü kırasım geliyo telefonu.
0 Likes
Umut98
Active Level 3
Galaxy A
acilen düzelmesi gerekiyor
0 Likes
jö
Active Level 6
Galaxy A
A70 bir oyun telefonu değil baştan alarak hata yapmışsın
0 Likes
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cihanx16,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz. Geri bildiriminiz için de ayrıca teşekkür ederiz.

target=_blank target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-a...

Teşekkürler.
MOD​