cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 yavaşlama

(Topic created on: 3 weeks ago)
41 Views
Alfakürt
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben artık gerçekten telefonun yavaşladığını düşünüyorum bu artık psikolojik değil. Uygulamaları arka plandan kapatırken bile bazen o animasyon düşük fps ile oluyor yani çok tuhaf. Zaten bildirim panelinden bahsetmiyorum bile. Güvenli klasöre girerken bile basıyorum 1 saniye delay oluyor şifre kısmına gelirken. Uygulamaların açılmasının da yavaşladığını hissediyorum. Oyun performansında değişim yok ilk günkü gibi ama ana ekran ve animasyonlar saçma sapan yavaşlamış durumda. Ben planlı eskitme olduğunu düşünüyorum ama bu kadar erken olmamalıydı

25 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Verileri yedekleyip sıfırlayın. Etkisi olabilir.
0 Likes
Alfakürt
Active Level 6
Galaxy A
Reis yani telefonu zorlayacak bir şey yapmıyorun ve 1 yıl bile olmadı ne bu anlayamıyorum gerçekten. Uygulamadan çıkarken niye takılır ki animasyon
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Bilwmiyorum hocam. One ui 7de düzelme olucaktır. Ama o zamana kadar bu yollarla idare etmeniz lazım.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy A
Format atın yedeğinizi alıp yine düzelmezse oneui 7yi bekleyin yine düzelmezse custom rom atın derim şuan s21fe cihazımda un1ca yüklü animasyonlar dahada akıcılaştı performans arttı pubgde 60 fpsti maksimum 120 fpse çıktı mesela yani en son çare garantide sıkıntı olmayacaksa sizin için en son deneyin custom romu ama önce format atın oneui7 yi bekleyin
0 Likes
Alfakürt
Active Level 6
Galaxy A
Reis garanti sıkıntıya düşer valla ui7 bekleyeceğim mecbur
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy A
Düşer garantide sıkıntıya bozmam garantiyi diyorsanız ki haklısınız oneui 7yi bekleyin olmadı servise gönderin yazılım atar yeniden elektronik mekanik sıkıntısı olduğunu sanmam yazılımsaldır
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy A
Ancak markalarda planlı eskitmede var ama bu kadar erken yaparmi bilmiyorum koskoca firma cihaz yeni çünkü daha
0 Likes
Alfakürt
Active Level 6
Galaxy A
Benim de anlayamadığım nokta o zaten. Mesela uygulamaya giriyorum çalışıyor kasmadan sıkıntı yok. Ama uygulama açılırken daha yavaş ya da mesela oyundan çıkarken alttan kaydırıyosun ya o yavaş oluyor bazen bilemiyorum yani yazılımsal geliyor bana
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy A
A9 plus var bende tablet oyunlarda gayet akıcı pubgde 40 fps alıyor he bu değer kötü ancak ana ekranda kaydırırken cihaz kendinden geçiyor yani bu ana ekranda kasan cihaz oyunda öyle kasmadan oynattırmaz firmaların ucuz bütçeli cihazlara yaptığı bir saçmalık