Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A35 için global yazılım sızıcak sızması an meselesi View Post
A54 için sızdırılan One UI 7'yi sonunda @omerluna arkadaşıma kurmayı başardık. A54'ü için One UI 7 isteyen arkadaşlarıma memnuniyetle... View Post
Beyler bugün rüyamda a34 dü one ui 7 ye guncelledigimi gördüm inşallah gerçek olur View Post
A14 4G bahsediyorum ALMAYIN,ALDIRMAYIN En basit oyunlari bile kaldırmıyor Arayüz kasıyor Her uygulama aşırı geç açılıyor Exynos 850... View Post
A serisine island,now bar be good lock animasyon ayarı gelecekmi? View Post
Hayırlı olsun... Rom sızdırıldı telegram da View Post
Samsung A35 telefonum var. İphoneden sendanywhere uygulamasından olduğu gibi dosyayı aktardım ama a35 mov uzantılı videoyu açmadı. Bu video... View Post
Arkadaşlar selamın aleyküm A serisinin donanım işlemci olarak en iyisi hangisi hangi seride one ui 7 mevcut ?? View Post
Bugün aldım cihazı aod var denilerek aldık , fakat aod desteği yok bilginize a16 dan bi farkı kalmadı benim için View Post
Çok ısınıyor ve navigasyon hareketleri sanarsınız a02s falan aşırı takılıyor üstüne pil performansı çok düştü neden olabilir??? View Post
User | Count |
---|---|
21 | |
20 | |
16 | |
16 | |
15 |