cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 one ui 6.1

(Topic created on: 03-16-2024 05:55 PM)
569 Views
rayannnA545G
Active Level 4
Options
Galaxy A
A54 te tam olarak one ui 6.1 ile birlikte ne gelecek?
Yeni Aod veya kilit ekranı widget gelir mi?
16 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Pil koruması bazı optimizasyonlar ufak arayüz farkları vs
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yeni AOD gelmicek A serisine kilit ekranı widget AOD widget gibi özellikler gelecek ama
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Hiç birşey UI 5'den UI 6'ya geçiş yaptı. Aman aman birşey değişmedi. UI6'dan UI6.1'e sadec sayı değişir. Samsung öyle bizi heycanlandıracak birşey yapmaz, yapsa yapsa pil hızlı bitsin diye bozuk yazılım güncellemesi yapar.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Hyr.Bir sürü değişiklikler var
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Neler mesela cihazına ne gibi önemli değişiklik geldi bir özellik bir apk. Vb. Pil mil yok optimazsyon falan bunlar hikaye. Özellik ne geldi.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Optimizasyon var,One UI 5.1 de 7 saat 11 dakika ekran süresi alıyordum OneUI 6.0 da 11 saat ekran süresi almaya başladım.
OneUI 5.1 de takılma vardı OneUI 6.0 da hiç yok ve çok pürüzsüz
One UI 5.1 de geçişlerde lag ve takılma vardı OneUI 6.0 da yok animasyonlar iyileştirilmiş
OneUI 6.0 da kamera performansı iyileştirildi.
OneUI 5.1 de iken sistem 35GB yer kaplıyodu OneUI 6.0 da sistem 14 GB a düştü.
OneUI 6.0,5.1 e göre daha iyi olmuş
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Valla o hatalar bende yoktu. Ben bir değişiklik hala göremedim. Yazdıkların hikaye. Yazılım hatalarını düzelmişler bir özellik bir kısayol. En azından launcher bile bir nowa launcher edemez.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Bir tek sende yoktu.Diğer herkesde daha iyi oldu telefonlar.Senin demene bakacak olursak asıl seninki hikaye gibi duruyor
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Siz daha uı ile gelen güncellemeyi ayırt edmiyorsunuz. UI6.0 ve android 14 ap ayrı iki yazılım , biri samsung arayüz diğeri android yazılımı. Samsung android yazılımın içine UI bir apk olarak yamıyor ve güncellemeyi öyle yayınlıyor. O UI arayüzü yama olarak içine koymasa bak telefojun uçuşa geçer. Bakın android açık kaynak kodlu bir linux işletim sistemi üzerinden yazılmış mobil yazılımdır. İçindeki herşey birer apk dır. Örnek olarak arama,mesajlar,kamera,ses,launcher vb. Bunları özel yöntemlerler zipli dosya ile açıp launcher silip içine samsung UI ara yüzünün koyuyorlar ve öyle güncelliyorlar. Becerin varsa aynı yöntemle sile bilirsiniz yerine sevdiğinnbir launcheri apk sı koyabilirsin. Benim demek istediğim samsung istese yenilik olsun diye uygulamalar ekleyebilir ama yapmıyor ve UI apk sı ile oynuyarak cihazın dahada kasılmasını sağlıyor. Hepsi yok o cihaza uymamış bu cihaz testen geçmemiş hepsi yalan ve yıldırma politikası (yeni cihaz aldırmak için). Sizde pil optimizasyonu vb. Şeylere tav oluyorsunuz.
0 Likes