cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 batarya süresi

(Topic created on: 09-02-2023 09:57 PM)
140 Views
özcansksks
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Konum nfc kapalı, WiFi ve mobil veri karma kullanım, apple music Bluetooth kulaklıkla 1.30 saat müzik. Ekran parlaklığı adaptif, güç tasarrufunu açmıyorum pek faydasını görmüyorum. Böyle iyi gibi.
9 Comments
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Mükemmel, hocam a54 te ısınma var mı yani misal oyun oynarken yada sosyal medyada gezerken yarım saat civarında böyle yakacak bir sıcaklık oluyor mu merak ettim.
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Hayır
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Yanacak derecede değilde örnek vereyim LOL oynarken grafik kalitesi orta yüksek kare hızına ayarlı olarak yarım saat oynadığımda 40 42 derecelerde dolaşıyor. Instagram WhatsApp uygulamaları hariç bütün uygulamaları derin uykuya aldım birde telefonu bulu kapatınca baya iyi etki ediyor. Yaz ayları için normal kabul ettim hocam.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Cevap için Teşekkürler hocam, s21 fe de mllb de yarım saat civarı oynadığımda sıcaklık 39 40 larda, ya sonuçlar güzel ama ekranda bu sıcaklık çok belli oluyor gibi yani parmağımı yakıyor gibi bu durum biraz beni rahatsız etti. Yani a54 te de bu durum var mı o yüzden sormuştum. Ki muhtemel yaz ayında olduğumuz için bu durum normaldir sanırsam.
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Evet bende de öyle, sanırım 120 hz ekran biraz ısınmasını etkiliyor. Ben 120 hz kullanıyorum bu arada.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Bende oyun oynarken güç tasarrufunda oynuyorum yani 60 hz ye alıyor.
Galaxy A
Hocam benim açtığım konuya bakar mısınız? Ben %21e geldiğinde 5 saate yakın ekran süresi almıştım. Siz nasıl bu kadar alabiliyorsunuz
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Hemen bakıyorum
özcansksks
Active Level 6
Galaxy A
Apk mirror sitesine girip thermal guardianı kurun uygulamayı açıp ilaretçiyi - ye doğru çekin sonra yine aynı siteden galaxy app booster ı kurun uygulamaları optimize edin. Sonrasında ben WhatsApp instagram ve kullandığım müzik uygulaması hariç bütün uygulamaları derin uykuya aldım hocam. Birde telefonumu bul özelliğini kapattım. Bunun dışında ekstra bi ayar yapmadım.