cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5G

(Topic created on: 11-21-2023 03:18 AM)
394 Views
zeto
Active Level 9
Options
Galaxy A

Merhabs A54 5g cihazını kunlanmaktayım size uzun kunlanım sonrası bilgi vericem cihaz şarjı 1 gün yetiyor performansı önceki cihszım A52s 5g den berbat çok çabuk ısınıyor ve ısındımı çabuk şarj azalması oluyor işlemci idare eder bu cihszın alıcıları iyi değil şebeke konusunda wifi 6 desteği olması güzel kamerası sınıfına göre iyi ekran park izi hızlı takılma olmuyor kasası pek sağlam durmuyor şuan ki fiyati etmez max bu cihaz benim gözümde 10binlik cihaz ilk kez bi cihszdan memnun kalmadım ve samsung ilk kezde optimizasyonu sıkıntı uygulama inerken eskisine göre bi tık yavaş ve video izlerken çok çabuk ısınıyor tecrübeme göre kronik sorunlu bu cihszlar ondan dolayı samsung bu cihszlari test edip sorun vsrsa toplamalı ve alanlara başka model cihsz vermesi gerek ben cihazı servise vericem çözüm olmaz ise satarım 

6 Comments
Anarchyy
Active Level 4
Galaxy A
Güzel bilgilendirme
BÜ41_A546E
Active Level 6
Galaxy A
Isınma normal bişey senkronize olması lazım onun dışında geride kalan a53 a52 den kat kat iyi bir cihaz ikinci telefonum için bunu idarelik beğenerek seçtim herkeze tavsiyem
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Ben de A54 256GB kullanıyorum. Oyun harici telefonum ısınmıyor. Kasa olarak arkası cam hissiyatı var kaliteli gösteriyor, Tek optimizasyon problemi pubg şuanlık 30fps, A34 60fps- A54 30fps olması saçma. Ben de A51 cihazından A54e geçtim, A54 Ön Kamerası bi tık geride gibi, yüzümden 30cm'den yakını tam net odaklamıyormuş gibi. 30cm'den sonra uzak mesafede sıkıntı yok. Sorularınızı alabirim.
TalatALGAN
Active Level 1
Galaxy A
Aynı telefonu kullanıyorum. Yüz tanıma ve ele alınca telefonun uyanma problemi dışında başka problemi yok. Bence fiyatına göre çok iyi bir telefon. Yazılımı yeter zaten.
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
A52s 5 g modelinin işlemcisi daha iyi daha güçlü ve a54de göre daha iyi optimizedir ztn exynos daima ısınır
catiest
Active Level 6
Galaxy A
Isındığını düşünmüyorum. Kullandığım 6 aylık süreçte sadece birkaç gün üst üste ısınma problemi yaşadım, her şeyi yedekleyip telefonu sıfırladım, düzeldi. Şarj konusunu artık takmıyorum ama ben ortalama 6 saat alıyorum. 6 saat ekran süresi. Bu da beni tatmin etmiyor açıkçası. Ama 85'le evden çıktıysam, dışarıda da çok bakmazsam en kötü 50 ile dönmüş oluyorum