cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 5G checkfirm

(Topic created on: 17 hours ago)
17 Views
VedatA545G
Active Level 4
Options
Galaxy A

A54 5G yine teste girdi ve hiç testler bitmiyor. Ne zaman gelecek one ui7 gerçekten çok sıkıldım artık

image

image

11 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Haziran sonu
VedatA545G
Active Level 4
Galaxy A
Ne haziran sonu mayıs sonu veya haziran temmuza kadar sarkmaz çünkü one ui 8 çıkacak
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Hadi bakalım
ynz
Active Level 1
Galaxy A
Samsung pişmanlıktır o yüzden millet appleden vaz geçmiyor apple en üst düzey cihazınada ve 5 yıl önceki cihazına aynı gün aynı tarihte aynı saatte güncellemeyi veriyor samsung a54 android 15 alana kadar android 16 çıkacak neden bulaştık bu iğrenç markaya
VedatA545G
Active Level 4
Galaxy A
S25 satılsın diye o yüzden güncellemeler gecikti S26 çıkacak ve yine aynısını yapacak yine geç güncelleme gelecek A serisi S serisi fàrk etmez ikiside geç geliyor güncellemeler
ynz
Active Level 1
Galaxy A
İşte kapitalis sistem madem s25 satılmasını çok istiyorlarsa a serisi üretmesin millet enayi mi gidip 20k bir a serisine veriyor ve bu cihazdan hiçbir verim alamıyor en iyisi ben iphoneye geri döneyim anlaşılan bu samsung daha adam olamamış
VedatA545G
Active Level 4
Galaxy A
Bende çok düşündüm apple ye geçmek çünkü apple güncellemeleri aynı anda veriyor ama samsung ayrı ayrı güncelleme dağıtıyor keşke aynı anda güncellemeler dağıtsa bunu da yapamaz
ynz
Active Level 1
Galaxy A
Valla kardeşim samsung öyle abartıkları gibi bir marka değil tamam güzel cihazları var s serisi çok iyi pahalı geldi diye gittim iphone se2020 cihazımı sattım a 54 aldım iyi cihaz o kadar da kötü değil güncellemeler canımı **bleep** çünkü 2 ay önce a54 sesine gelecek olan android 15 bugün bile gelmedi daha artık gerisini siz düşünün
VedatA545G
Active Level 4
Galaxy A
En azından apple de bir sorun yok kasma donma yok ve güçlü bir telefon hem amiral gemisi