cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 ısıtıcı moduna geçti! Patlayacak sandım!!!

(Topic created on: 09-01-2023 09:22 PM)
169 Views
Fehmi17
Active Level 4
Options
Galaxy A
Hayatım da hiç yaşamadıklarını sağıolsun A54 bana yaşatıyor. Dün gece yattım ve telin wifi sini BT sini mobilini kapadım. Yüzde 40 civarlarında şarj vardı. Ve gece uyandım saate bakayım dedim telefon yanıyor. Bildiğiniz ateş, inanın kullanırken dahi bu kadar ısınmışlığı yok. Hiçbir uygulama açık değildi zaten kapatıp yattım. Ve şarj 3-3.5 saat aralığında yüzde 20 ye yakın düşmüş telefon kapalı iken olan bu. Telefonu açar açmaz 23 den 22 ye hemen ardından 21 ve biraz geçince 20 ye düştü . Balkona çıktım serin havada biraz kurcaladım ve telefon buz gibi oldu. Anlayan varsa bunu açıklasın. Eklediğim resimlerde pil kullanımını göreceksiniz. İlk resim yatmadan önceki kullanımım son 2 resim telefon kapalı pil tüketimi. Sabah kalksam telefonun şarjı bir gece de bitmiş olacaktı, yani yüzde 40 ı. Ki bu da oldu. Ama inanamamıştım. Onu da paylaşacağım daha sonra... 

image

image

image

10 Comments
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  Fehmi17 ,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD