cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53

(Topic created on: 11-19-2023 05:42 PM)
199 Views
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A

En beş para etmez bir telefon bu a53. 5 dkda oyuna girdiğin gibi aşırı ısınıyor. Samsungtan hayatımda bu kadar nefret etmemiştim. ısıınması kasması donması bataryanın yeteri kadar ekran süresi vermemesi yetmez gibi alt hoparlör nasıl oluyorsa patlamış. Bir marka bu kadar mı kendisinden tiksindirir. O cızırtı sesini her duyduğumda telefonu kırasım geliyor. Bu kadar lanet illallah ettiren bir marka görmedim. Bugün babam ve kardeşime yeni telefon aldım ikiside samsung kullanıyordu ve artık onlar samsungtan kurtuldular. İnşaalah en kısa zamanda darısı bende de olur. 

MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Yok daha neler normal sesle konuştum. Telefonu sadece kulakta tutmayı istemediğim için hoparlöre verdim. Bide bağırarak hoparlör nasıl patlasın.
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
A53 bir oyun telefonu değildir. Benim tek oynadığım oyun pes var onda da gayet iyi performans veriyor. Pubg gibi oyunlar için telefon alacaksan bunu almasaydın dostum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam oyun telefonu değilse neden oyun oynuyorsunuz😄 tamam oynanılır da sorun yazılımsal gibi aşırı ısınma giriş seviyesinde olur yoksa bende aynı modeli kullanmaktayım pbg gibi oyunlarda sabit 60fps veriyor bütçesine göre kaliteli cihaz.
irfann3
Active Level 6
Galaxy A
oyun telefonundan kasıt pubg gibi ağır oyunlar. Pes normal bir oyun telefonu aşırı yormuyor 60 fps oynuyorum demek istedim. Yazılımdan mı başka bir şeyden mi bilemem ancak düzeltilirse ben de mutlu olurum şahsen -oynamadığım halde-.
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Sabit 60 FPS vermesi imkansız. Çünkü pubgde Çöp53 çabuk ısınıyor ısındığından dolayı FPS drop oluşuyor yani FPS düşüşü yaşanıyor. Evet pubgde Çöp53 e 60 FPS desteği geldi ama 60 FPS i ancak lobide alırsın oyunda ortalama 30 35 37 FPS veriyor.

Böyle çok çabuk ısınmasaydı 50 60 FPS arası verirdi

Kısacası Çöp53 e 60 FPS desteği geldi ama telefon çok kötü bir telefon olduğu için gene 60 FPS alamıyorsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hehe kesin kesin lobide de maç ta da alıyorum 60 sabit merak etme sende kronik sorun var
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Tek yapabildiğin şey yorumumu silmek böyle rezil olursun işte :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hem 30fps veren a54 5g boşu boşuna markayı kötüleme
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hehe kesin sen nerede deneyip girdin oyuna hiç denememiş bakmamış gibi bir havan var ben bu cihaz la oyunda kaç saat dir maç attım hep 60fps ibaresini gösteriyor sizin belki sorunlarınızı samsung görürde Android 14 ü özel verir😆
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Isınması sadece oyun için geçerli değil maalesef. Şuan yazıyı yazarken de telefon sıcak. Yani anlayacağın twlefonu kullandığım her vakit ısınıyor.