cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 backup and restore sorusu

(Topic created on: 10-11-2022 03:38 PM)
190 Views
ermanS23Ultra
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar

Cok eski bir android kullanicisiyim. Ama seneler içinde bir çok sey değişti ve açıkçası artık yakından takip edemiyorum.
Sorum özetle şu, 
Telefonda hepimizde olduğu gibi login olmuş bir çok uygulama var. Telefonu fabrika ayarlarına dondurmeden önce ve dondurdukten sonra geri yükleme yapaken, bu programlara tek tek login işlemi yapmamak için en güncel yontem nedir.
Kablolu olur, kablosuz olur **bleep** etmez.
7 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
Google adresin ile kayıtlı Samsung Cloud hesabına format öncesinde yedekleme yaptıktan sonra kurulum bitince yedeklemelerden hangislerini istiyorsanız Verileri Geri yükle seçeneği ile indirebilirsiniz.Screenshot_20221011-171951_Samsung Cloud.jpgScreenshot_20221011-171739_Samsung Cloud.jpg
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
tabii öncelikle Rehber, Foto Belge gibi önemli verilerinizi Google Drivera ve/veya varsa Laptopunuza yedeklemenizi öneririm. sonra ilk mesajımdaki yönergeleri takip etmenizi tavsiye edebilirim.
0 Likes
ermanS23Ultra
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler. Peki bu restore işlemini, fabrika ayarlarina dondukten sonra google accountunu kurduktan sonra mi yapmalıyım. Cunku google hesabini girince, onceki yüklü uygulamaları indirmeye başlardı eskiden. Daha sonra mı clouddan restore yapmalıyım. Benim derdim butun programlara tekrar login islemi cok uzun sürüyor
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
Kastınız istemediğiniz yazılımsal gömülü uygulamaları kurmamak ise onun çözümünü bilmiyorum. ama ilk kurulumu yaparken evet, Ayarlardan Samsung Account hesabınızı önce aktif yapmanız lazım. Önerim modeme yakın yerde kurulum yapın, bi nebze daha çabuk iner.
0 Likes
ermanS23Ultra
Active Level 5
Galaxy A
Şunu anlatmak istedim. Diyelim ki facebook ornegi olsun. Restore yaptigimda ve facebook'u yukledigimde, login bilgileri de otomatik olarak gelecek mi? Yoksa ben yine elle mi gireceğim? Tabi diğer programlar icin de soruyorum aynı soruyu
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
Şifreleriniz Google ve Samsung Pass a öncelikle yükleyin ki kurulum yapınca uygulamaya girerken Şifrenizi Bitometrik verilerinizi girerek otomatik yüklenir. ama önce Samsung Passa Şifrelerini kaydetmen lazım, İlk kurulumda biyometrik verilerinizi (parmak izi) kaydettikten sonrası zaten kolay.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
PassScreenshot_20221011-181146_Samsung Pass.jpg
0 Likes