cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 android 14 - ONEUI 6.0 güncellemesi sonrası

(Topic created on: 01-01-2024 09:07 PM)
476 Views
GALAXY-A53-
Active Level 3
Options
Galaxy A
((((OneUI 6.0 güncellemesinden önce )))

Galeride bir fotoğrafı açtığımda yukarı kaydırdığımda örnek veriyorum kedi fotoğrafı açtım altında benzer fotoğrafları çıkarıyordu güncelleme sonrası bu gitmiş sadece varsa o güne ait hikayeleri gösteriyor 

Ve 

Galeride arama yerine örnek; kedi yazıp arattığımda ne kadar kedi varsa benzer şeyler varsa çıkıyordu binlerce fotoğraf çıkaran telefon şuan 40-50 tane sonuç anca buluyor 

Eski telefonum 2018 model GM 8 saf android telefonumun sadece bildirim panelini aşağı çektiğimde Bluetooth a bağlı cihazın pil durumunu yüzde olarak görebiliyorken Samsungda ise Bluetooth sayfasını açınca görebiliyordum şuan ise önceden görebildiğim cihazların bazılarının pil durumu hiç gözükmez olmuş 

Telefondaki diğer kasma donma takılma vs vs vs bir ton hata da cabasıı hatalar sorunlar saymakla bitmez canavar gibi telefon resmen ve resmen çöp oldu sanki ram kullanımı tavan halde ve depolama ağzına kadar doluymuşda öyle çalışıyormuş gibi telefon can çekişiyor 

⚠️⚠️Sıfırla diyenler olacaktır denildiği kadar kolay değil bi ton iş var dosya uygulama ayarlar yedeklesen bile düzgün geri yüklemiyor⚠️⚠️

He yüzde yüz sıfırlayınca telefon tıkır tıkır olur diyebilen varsa deneyen yapan varsa o zaman gelecek ileriki güncellemeyi bekleyene kadar sıfırlanmaya çalışabilirim çünkü Telefon neredeyse kullanılamaz hale geldi video çekerken bile telefonun kasması yüzünden 60 FPS video 30 FPS gibi çıkıyor hep güncelleme sonrası oldu yani telefona neredeyse hiç bir artısı katkısı olmayan bir güncelleme

İleriki güncelleme 6.1 yada bu hataları düzeltme ihtimali olan güncelle ne zaman gelir ?? 
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende Tur versiyonuna geçecektim Tur da A53 Aralık almadığı için geçemedim de Hindistan yazılımındayım stabil baya
0 Likes
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Herhangi bi kasma donma vs problem yok doğrumu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet Aralık ayında baya kullandım güzeldi ilk deneyimler
0 Likes
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Gelecek güvenlik güncellemesi veya oneuı 6.1 ile bu sorunlar düzelir umarım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bakalım artık
0 Likes
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Peki ekran kapalıyken bildirim geldiğinde edge paneli üzerinden aydınlatma olduğunda ekran parlaklığı en düşükte bile olsa edge paneli her zaman en parlak şekilde yanıyordu hindistan sürümünde de değişiklik veya problem var mı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Problem yok görmedim hem ama sizde nasıl olur bilemem
0 Likes
GALAXY-A53-
Active Level 3
Galaxy A
Peki teşekkürler iyi akşamlar
0 Likes
Anonymous