cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Sorunları

(Topic created on: 06-25-2023 12:20 AM)
232 Views
ygtknca
Active Level 10
Options
Galaxy A

Lütfen sorunu olan herkes "hata raporu" yollasın güncellemeler sonrası toparlanabilir. Aynı durumlar 5.1 sonrası olmuştu ve Nisan güncellemesi ile biraz da olsa düzeltildi bu durumda hata raporunun önemli olduğunu gösterdi lütfen herkes hata raporu yollasın. 

9 Comments
AKB28
Active Level 7
Galaxy A
Ne türden bir hata?
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Genel ne sorun varsa işte A53 ve A33 kullananlar için diyorum çünkü ikiside aynı sorunları yaşıyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynı hatalar bende de vardı genel merkeze gidip çözüldü o cihazlar ama değişim talebi isteyin cihaz 3 aylık felan ise orda yapıyorlar servis + kontrol sağlıyor sonra teslim ediyor valla bendeki ısınmada geçti diyebilirim
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Şu an A53 mü kullanıyordun dostum sen. Yoksa üst modelle değişim yaptılar mı bende öyle yapıcsm diyorum dostum ama bütün işleri bundan hallediyorum ek telefonda yok ne yapıcsm bilmşyorum ve sen düzgün bir servise denk gelmişssin mesela S21de çok sorunlu çoğu kişi değişim istedi ama sonuç nafile bu süreçte yedek telefon vs veriyorlar mı veriyorlarsa yapabilirim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yedek cihaz varsa ellerinde verirler evet hem a53 kullanıyorum cihazdan memnunum kurumsal moldel olması iyi 3+5 yıl güncelleme alıcak o 4 cü güncelleme Android 13 dü ama a53 iyi sadece yazılımların iyi olması gerekiyor
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Hata raporu diye birşey yok dostum. Hata raporu seçeneği koymuşlar ama hiç bir işe yaramıyor ben 10 tane hata raporu gönderdim hepsine de aynı cevabı verdiler telefonunuzu sıfırlayın format atın sürekli aynı cevabı veriyorlar
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Servise benim eski cihaz 3 kere gitti yine de degisim olmadi a32 ydi o simdk a53 var yeni gelen guncelleme ile telefon daha cok isinmaya baslafı servisr goturse.nafile yine yazılim atip gonderecekler bisey degismiyo yani
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Samsungun şu garanti kısmı çok sıkıntı ya bu konuda apple ve xiaomi daha iyi keşke diyorum güncelleme yapmasaydım bundan sonra telefon alınca yapmıcam onuda yapsan ayrı dert yapmasan ayrı dert yapsan güvenlik açığı için iyi yapmasan binbir açık sorun ne yapacağımı şaşırdım cidden
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Benim dune kadar hafifi isinma oluyordu dun haziran guncellemesinden sonra instagramda bile isinma basladı artik bilinçli yapildigini dusjnuyorum yeni cihaz aldirtmak.icin bu 2 ssne icinde aldgm 3uncu telefom ileede degisrsm samsung almam bidaja
0 Likes