Hayırlı olsun Gönderiyi Göster
Hayırlı olsun Gönderiyi Göster
biriyle telefonda konuşurken Kulağımdan çektiğimde ekran açılmıyor çift dokanarak uyandırmak istediğimde açılmıyor guc tuşuna basarsam açılıyor Ekran... Gönderiyi Göster
Sırf kamera cami çizik dışı çizik ve servis içinde leke bırakıp temizlemedigi için kapak değiştirdim Gönderiyi Göster
Hangisi daha kaliteli? Gönderiyi Göster
a23 kullanıcısıyım her koşula uyuyo ama fotoğraftan nesne silme kalemi yok. Android 12 Samsung işletim sistemi 4.1 Gönderiyi Göster
Tel sekrasyon hep acik kaliyor kapatsan bile Tel sajida cabuk gidiyor .guncelemelere iyilestrme gelire sevinirim Saygilarimla bilgilerinize arz edrm Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar a52s 5g model telefon kullanıyorum telefon çok iyi ama tek sıkıntısı şarjı çabuk bitiyor YouTube'de arka planda müzik dinlerken... Gönderiyi Göster
A20s'i çok özledimm!!! Eski gönderilerime bakıyodum A20s'i görünce bi üzüldüm, bi üzüldüm.... İnşallah çalan kişi iyi bi işe... Gönderiyi Göster
A33 telefonum az önce basmaz oldu saçma sapan uygulamara giriyordu müzik açıyordu durup dururken birden oldu geçende ablamın A50sinde böyle birşey... Gönderiyi Göster
Galaxy A72 model cihazımın kamera ayarlarından HDR'de ön kamerayla video kaydını aktif hale getirdiğimde ekte de görüldüğü gibi görüntünün... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
721 | |
455 | |
450 | |
298 | |
293 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
113 | |
47 | |
47 | |