cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 ISINMA ÇÖZÜMÜ

(Topic created on: 08-29-2023 11:41 PM)
182 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

ARKADAŞLAR A SEGMENTİNİN EN KÖTÜ ÇÖP CİHAZI OLAN A53 ÇÖPÜNÜN ISINMAMASI İÇİN ŞU ÇÖZÜMÜ BULDUM FAKAT BU ÇÖZÜM 15 DAKİKA SÜRÜYOR SONRA TELEFON GENE ALEV ALIYOR. 

OYUNA GİRMEDEN ÖNCE TELEFONU 15 DAKİKA BUZDOLABINA KOYUN SONRA HEMEN OYUNA GİRİN 15-20 DAKİKA OYUN OYNAYABİLİRSİNİZ TABİİ 15-20 DAKİKA SONRA TELEFON TEKRAR ALEV ALACAĞI İÇİN YAPACAK BİRŞEY YOK 😄 

A53 KADAR REZİL BİR TELEFON GÖRMEDİM SAKIN A53 SATIN ALMAYIN GİDİN GİRİŞ SEGMENTİ CİHAZLAR ALIN GENERAL MOBİLE VESTEL CASPER FELAN ALIN A53DEN DAHA İYİDİR YANİ 😄 
SÖZDE ORTA SEGMENT KURUMSAL MODEL SÖZDE İŞTE DIŞARIDAN BAKINCA VİLLA İÇİNE BAKINCA GECEKONDU MİSALİ 😄 

SENE 2023 ORTA SEGMENT KURUMSAL MODEL CİHAZDAN OYUNLARDA 15-20 FPS ALIYORSUN ESKİ CİHAZIM A50 İLE BİLE OYUNLARDA 45-50 FPS ALIYORDUM 
17 Comments
Iq2031
Active Level 2
Galaxy A
13 den daha iyi benim 4 Ram ile birşey olmuyor en azından sende 8 Ram var 😔😔
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Kanka git hemen A53 çöpünü satın al A13ü ararsın :d
0 Likes
Iq2031
Active Level 2
Galaxy A
Ama senin gibi **bleep** yerlerden satın almayacağım😊😊
0 Likes
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
Cihazın ne kardeş
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazıyorum yardım için fakat"bunları yapacağıma 3310 alırım,o kadar para verdik vb"yorumlar yapıldıgı için paylasmak istemiyorum ama yinede yardımı olur diyerek paylaşıyorum.

- Cihazı dinlendirerek kullanın

- %100 şarj dolmadan çıkartmayın şarjdan

- Bataryayı 0'a kadar bitirmeyin,en az %10 olsun şarj

- Çok kullanmadığınız uygulamaları Derin Uyku Modu'na alın

- Bildirimin önemi olmadıgı uygulamaların Arkaplan veri ve Arkaplan internet tiklerini kapatın

- Özellikle videolu uygulamaları uzun süre kullanmayın

- Ekran yenileme hızınızı düşürün

- Eğer çok sorun olmuyorsa 4,5G'yi kullanmayın.(en az 1 saat farkediyor.)

- Geliştirici seçeneklerden Animasyonları kapatın

- Bildirim paneline Animasyon yazıp oradaki Animasyonları Kaldır yapın iki tiki de kapatın

- Adaptif Pil ve Adaptif Güç Tasarrufunu açın

- Otomatik yniden başlatma ve optimize etmeyi kapatın

- 2 günde bir 1Tapcleaner gibi uygulama ile ön bellekleri silip yeniden başlatın.

- Hata veren uygulamaları kaldırın

- Büyük güncellemelerden sonra cihazı bir kez sıfırlayıp kullanın

- Orjinal şarj kablosu ve adaptörü dışında baska bir ürün ile şarj etmeyin.

- Yeni yüklediğiniz uygulamalardan sonra cihazı yeniden başlatın

- İhtiyaç değilse wifi ve bluethoot'u kapalı tutun

- Her oyun veya uygulamayı merak edip kurup kaldırmakta şarjı çabuk bitirir

- Ekran ışığını adaptif yapın

- Siyah tema ve siyah duvar kağıdı kullan

- Ek olarak şarja takmadan önce ön bellek silip,yeniden başlatıp ve ardından en çok kullandıgın uygulamaları sadece bir kere açıp kapattıktan sonra ram sıfırlama yapıp şarja takarsanız hem şarj süresi kısalıyor hem de şarjı kullanma süresi uzuyor.Ben bu şekilde uzattım şarj süremi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dolaylı yoldan cihazı rahatlatarak yapabilirsin.Kullanmadıgın uygulamaları derin uyku moduna al,ekran yenilemeyi yükselt,animasyon geçişlerini kapat(geliştirici seceneklerde),animasyon efektinin tikini aç(bildirim paneline animasyon yaz çıkıyor,cihazında yüklü oyun eklentilerininin ayarlarını düzenle.Bunkarı yaptıktan sonra önbellekleri temşzleyip yeniden başlatarak kullanırsan,hem daha az ısınır hem de daha fazla performans alırsın.
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Kanka direkt şöyle yapalım bence işlemciyi ana kartı sökelim bataryayı ortadan ikiye bölüp yarım batarya kullanalım ekranı da sökelim öyle kullanalım
0 Likes
ScarletWitchx
Active Level 6
Galaxy A
A serisi günlük kullanım için, oyun için değil. Ayrıca Exynos işlemci olduğundan ısınıyor. Pili gayet iyi, bir yakınımda var tahmini tam şarj kullanım süresi 4 g 16 sa idi.
0 Likes
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
A50 cihazı oyun telefonu mu ?? A50 cihazı ile oyunlardan 45-50 FPS alıyordum A53 ile 20 FPS zor alıyorum böyle bir saçmalıktır olabilir mi ?? Ayrıca sadece oyun performansı değil bir çok sorunu var
0 Likes