cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Şarj Cihazı

(Topic created on: 05-11-2024 12:20 PM)
160 Views
Dnztech
Active Level 5
Options
Galaxy A
Samsung original şarj cihazı ücretlerini anlamsız bir şekilde fahis tutuyor. A53 icin piyasada sorun çıkarmayacak is görecek şarj cihazı önerileriniz varsa özelden atabilir misiniz?
6 Comments
wallendor
Active Level 9
Galaxy A
Ttec markasını almanı önermem sadece ben kullandığımda 1 senede %88 e kadar düşürmüştü pil sağlığımı tek önerim bu benden.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
cihazımkn başına bir şey gelirse,yeni alacağım cihaz vivo olur.M12'den memnunum ama şimdiki samsunglar alınmaz çünkü kardesime vivo y36 aldık(amiral model,8000tl) ve içinden kılıf,ekran koruyucu,zdaptör,kablo ve kulaklık çıktı ve cihaz gerçekten her konuda iyi.Bunu vivoyu övmek için yazmadım,sadece onlarda cihaz üretiyor ama kutunun içinden çıkanlsr çok cezbedici.
0 Likes
Dnztech
Active Level 5
Galaxy A
Samsung un tutumlarını bir zamanların zirve üreticisi Nokia ya benzetiyorum. Aynen onun gibi saçma sapan stratejiler izliyor. Kısaca şımardı. Bahsettiğiniz tarzda markalar oldukca cazip olsa da ürünlerinin arkasında ne kadar durdukları önem arz ediyor. Servis parça vs. Gerçi Samsung un ne kadar güvenilir olduğu da tartışılır o konuda.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne olduğu belli olan bilindik bir yerden güvenilir ürün almanızı tavsiye ederim pahalı olsun kafanıza takmayın zaten şarj cihazları uzun süre kullanılan araçlar olduğu için paraları vermeye değer Vatan Bilgisayar Teknosa Media Markt gibi yerlerden almanı tavsiye ederim internetten şarj makinesi almanı tavsiye etmiyorum
0 Likes
Dnztech
Active Level 5
Galaxy A
Satıcı trendyolun kendisi olduğu bir ürün buldum. 500 küsür civarı. Yine de alınmaz mi?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence alma internetten
0 Likes