cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s

(Topic created on: 05-18-2024 07:33 PM)
214 Views
samansamsgn
Active Level 3
Options
Galaxy A
Honor90 almayı düşünüyorum sizce nasıl tlfn lütfen samsung önermeyin.
50 Comments
AhmetA34-5G
Active Level 6
Galaxy A
5 yıl güncelleme alacak hangi marka 5 yıl güncelleme dağıtıyor
Hehahe
Active Level 6
Galaxy A
Hocam nasil öldürüyorki diğer androidlere göre? Ucuz modellerini seçersen tabiki çabuk eskiyebilir fakat bu diğer telefonlar içinde geçerli. Benim annem hala Galaxy Note8 kullanıyor misal.
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy A
Samsung istemiyorsun kamera kullanmıyorsun poco x6 proya bakabilirsin
samansamsgn
Active Level 3
Galaxy A
Bakarım birazdan
Hehahe
Active Level 6
Galaxy A
Poconun tek iyi yanı SoCu onun dışında genel kalitesi rezalet. Parça kalitesi falanda rezalet
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy A
Pocoların olayı işlemci gücü zaten. Arkadaşımda var X6 pronun ekranı da çok kaliteli kameraları da gündüz çekimlerinde gayet iyi sadece düşük ışıkta baya kötü. Bence alınabilecek bir cihaz o kadar da kötü değil hyperos da bug mug yok zaten
Hehahe
Active Level 6
Galaxy A
Miui kadar olmasada hala var bug. Iyi ışıkta her telefon iyi çeker. Üstüne kasa kalitesi çok kötü. Çok çabuk kırılabiliyor. Internette bunla alakali bir ton şikayet var.
Benim bir arkadasimda x6pro kullanıyor buglu olduğunu kendisi söyledi. İnternette yine bunla alakali sikayet cok
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy A
Bilmiyorum cihazdan cihaza değişir benim arkadaşımda bug falan almadığını söyledi pil biraz hızlı gidiyormuş. Kasa evet sağlam değil de alıp bükmediğiniz sürece de bir şey olacağını sanmam bende redmi note 10 pro vardı onun da kasası kalitesizdi elimle hafif büksem kırılacak gibiydi ama bir şey olmadı
Hehahe
Active Level 6
Galaxy A
Sorun x6pronun fiyatı. Açıkca o kadar para verip riske atmak istemezdim.
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy A
Siz bilirsiniz ben olsam alırdım o fiyata daha iyi bir ekran ve işlemci sunan bir telefon yok