cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52

(Topic created on: 05-09-2022 09:38 PM)
283 Views
cabcer
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonu guncelledikten sonra flaş yanmiyor neden ust bildirimde fener acik diyor ama yanmiyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm Merhaba iyi akşamlar.
Verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlama nızı öneriyorum cihazınızı eğer yazılımsal hataysa bu durum sıfırlama işlemi yaptığınız zaman düzelir cihazı sıfırlama işlemi yaptığınız zaman Sorun devam ederse cihazınızın arka flash ışığı bozulmuş demektir bu durumda garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir Ayrıca servis işlemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. 4447711

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm Merhaba iyi akşamlar.
Verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlama nızı öneriyorum cihazınızı eğer yazılımsal hataysa bu durum sıfırlama işlemi yaptığınız zaman düzelir cihazı sıfırlama işlemi yaptığınız zaman Sorun devam ederse cihazınızın arka flash ışığı bozulmuş demektir bu durumda garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir Ayrıca servis işlemleri hakkında ayrıntılı bilgiyi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. 4447711
0 Likes
OzanAts
Active Level 7
Galaxy A
Telefonu yeniden başlatın
0 Likes
cabcer
Beginner Level 2
Galaxy A
Yaptim olmadi
0 Likes
cabcer
Beginner Level 2
Galaxy A

Arkadaşlar telefonu guncelledikten sonra flaş yanmiyor neden ust bildirimde fener acik diyor ama yanmiyor

0 Likes