esmerimmmmm
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi akşamlar Samsung İstanbul sefakoy bayiden a 52 telefon aldım ve aldığım günden beri ağız tadıyla kullanamadım sürekli nem var diyo fabrika ayarlarına girdim fakat düzelmedi işten izin alıp bir türlü getiremedim lütfen yardımcı olurmusunuz Aralık ta aldim telefonu
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 12:18 AM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim,
Sorunu uzaktan yapılacak bir şey yok gibi durumun servisin incelemesi gerekiyor fırsat bulduğunuz taktirde servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim
Sorunu uzaktan yapılacak bir şey yok gibi durumun servisin incelemesi gerekiyor fırsat bulduğunuz taktirde servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim
3 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 12:18 AM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim,
RecepF
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 12:26 AM in
Galaxy A
Avcılar metrobüs durağına Samsung yetkili servis yakın müsait zamanda biran önce verin
orginal97
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 12:47 AM in
Galaxy A
Urunde nem olabilir, nemini alirsaniz calisacaktir