Mayıs güncellemesi sonrası Instagramda donma, videodalarda kasma yaşayan var mı? Umarım Instagram güncellemesi ile alakalıdır 50mbps İnternet var... View Post
Mayıs güncellemesi sonrası Instagramda donma, videodalarda kasma yaşayan var mı? Umarım Instagram güncellemesi ile alakalıdır 50mbps İnternet var... View Post
Vatandan aldım ram drup plos 4b tikli şeklinde açık geldi normalmi herkesemi böyle geldi cihaz 2 aylık 0 kapalı kutu View Post
Arkadaşlar Telefonumu şarja taktığım zaman şarj almıyor ancak kapalı durumda iken şarja taktığım da şarj oluyor açtığımda dolmaya devam ediyor ama çok... View Post
galaxy a32 16 aydır kullanıyorum 2 3 aydır titreşim çalışmıyo ayarlarda açık ama çalışmıyo nedenini bilen varmı View Post
A73 GUNCELLEME GELDI INSAALLAH EKRAN KILIDI ACILDIGINDA ARADA BIR EKRAN SIYAH OLUP KAPANIP ACILIYOR UMARIM BU SORUN GODERILMISTIR. View Post
6 ay önce a73 cihaz aldım parmak izi okutuyorum ekran açılıyo hemen saniyesine geri kapanıyo sorun nedir ? View Post
A32 parnak izi 2 saniye sonra açılıyor ses paneli kasıyor günceeleme gelse iyi olur View Post
A33 kullanıyorum Geçen sene telefonu cebimde unutup denize girmiştim 2 dk sonra **bleep** edip havluyla kurulayıp telefonu tamamen kapattım. evde... View Post
Bu nedir samsung A13 ayarlar View Post
A8 VS A7 Kazanan 2.Turda 🤔 View Post
User | Likes Count |
---|---|
278 | |
220 | |
161 | |
157 | |
114 |