cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52 esneme 🤔

(Topic created on: 06-06-2021 09:20 PM)
308 Views
Kaptan46
Active Level 6
Options
Galaxy A

A52 modeli ne sahip olupta servise gönderen oldu mu? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kaptan46,

Cihazınızda yaşanılan sorunu detaylı olarak paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

9 Comments
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy A
Knk epey sitesinde biri göndermiş. 1e1 değişim yapmışlar ama gelen üründe de esneme varmış
Kaptan46
Active Level 6
Galaxy A
Aynen onu bende gördüm.
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy A
ekran koruyucusu kendinden var diye yazmış birisi ürün yorumuna. Acaba ben fazladan mı taktım ekran koruyucuusunu. O kadar da dikkat etmiştim yok gibiydi. Sen hiç dikkat ettin mi?
0 Likes
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Ekran parmak izi okuyucusu olan cihazlarda fabrika çıkışlı ekran jelatini, koruyucusu bulunuyor.
Kaptan46
Active Level 6
Galaxy A
Jelatin çıkmadı. Ben sonradan taktırdım
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy A
Peki ekran dokunmatik hassasiyetini çalıştırdın mı gelişmiş özelliklerde kırılmaz cam takınca hissiyat arttırır yazıyor.
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
A52nin siyah modelinde esnemeler var diyorlar. Diğer renk seçenekleri olan modelde şikayet pek görmedim.
Kaptan46
Active Level 6
Galaxy A
Doğru
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kaptan46,

Cihazınızda yaşanılan sorunu detaylı olarak paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD