Original topic:

A52 UI5.1 Pil performansı

(Topic created on: 06-01-2025 07:58 PM)
198 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Daha düşük beklerdim ama UI5.1'de bile 7.5 saat veriyor hemde açık temada. UI7 Vulkan olsun hızlı olsun yinede UI5.1 kadar etmiyor...
image

13 Comments
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy A
benim s23 ultradan iyi 😭 😭 😭 1748797156267.jpg
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Galiba gerçekten UI7'de problem var ben UI7'deyken karanlık temada 6.5 saat gidiyordu şimdi ekstra parlaklık açık olmasına rağmen 7.5 saat dayandı😅
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy A
insallah guncellemerler duzelir ya fise bagli yasar oldum
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım🙏
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
OneUI 7 de genel olarak pil tüketimi problemi var,şimdi tek tek tüm cihazları saymicam o yüzden benim a34 üzerinden gideceğim.Benim A34 için sızdırılan dahili test(geliştirici)sürümünü kullanıyordum.Bu sürümde pil tüketimi fazlaydı ve beraberinde ram tüketimi de baya fazlaydı.8GB in sadece boşta 1.5 GB kalıyordu OneUI 6.1 de bu durum 2.7GB falandı.OneUI 7 de pil tasarrufunda kullanmak bile işe yaramıyordu.Samsung bu sorunu ya ara güncellemelerle çözecek veya OneUI 8 de bu durumu tamamen ortadan kaldıracak.
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Hakkat la bende kullandım sızıntı cidden şu gibi
imblue
Active Level 4
Galaxy A
Keşke ben de dönebilsem bu güncellemeye. Çok memnundum zamanında. Ne Olduysa 6.0'dan sonra oldu bu şarj sorunları.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Garip birşey aslında telefon güncelleme vermeyi bırakınca bir sanki özellik açılıyor gibi ve tüm özellikler geliyor cihaza. İstediğiniz Sürüme gelebiliyorsunuz, isterseniz desteklemiyprda AI özelliklerini ekleyebiliyorsunuz. Tabi bunlar Custom romla oluyor ve güncelleme bitmeden insan yapmadığı için genelde bu özellikler cihazın güncellemeleri bitince oluyor
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy A
Tek sorun knox sayacı 😂
O olmasa güncelleme desteği bitince s serisinde port rom atarım galaxy ai için