cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 01-21-2021 06:03 PM)
640 Views
HYMG
Active Level 8
Options
Galaxy A

Pil neden hizli gidiyo anlamadim ekrani aciyom 5 dk bir pil azaliyo anlamadim bu son güncellemeden böyle oldu .

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim sen yapman gereken şunlar aktif guc tasarrufunu ac ardından pil gel ordan derin uykuya al kullanmadığınız uygulamaları

View solution in context

Solution
AndroidXMaker
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle yapman gerekenler ;

- Samsung Members Pil testi yap

- Şarj şoketin tozlu olabilir bu yüzden bir yetkili servise temizlettir

- Şarjını Tamamen bitir Şarjın %5'e geldiğinde ultra güç tasarrufu moduna al sonrasında şarjını bitirmeye çalış Şarjın %0'ı gösterdikten hemen sonra telefonu kapatıp şarja tak

- Prizinde sorun olabilir veya Şarj kablosunda Şarj kablosu ve Şarj aletinindi birleştiren yerden Şarj kablosunu çıkarıp tak

Tavsiyelerimi yaparsan birazda olsa telefonun düzelecektir

View solution in context

0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HYMG,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
18 Comments
UtkuMen
Active Level 6
Galaxy A
Arka planda çalışan programlar varsa kapat
Güç tasarrufunu aç
Telefon ışığını azalt
Virüs taramasi yaptır
Aklıma gelenler bunlar bunları yaparsan düzelebilir
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
arka plan da uyku modunda uygululamar en cok kullandigim uygululamalar uyku modunda isik az zaten anlamadim
UtkuMen
Active Level 6
Galaxy A
O zaman son çare güvendiğin bir telefoncuya goster oda olmuyor at gitsin telefonu
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
3500 tl de mi çöpe atsın
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
niye attigim saglam telefonu kardesim sen bir sey bilmiyosan yorum yapma .
UtkuMen
Active Level 6
Galaxy A
Dalga geçiyoruz herhalde
0 Likes
Solution
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim sen yapman gereken şunlar aktif guc tasarrufunu ac ardından pil gel ordan derin uykuya al kullanmadığınız uygulamaları
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
tmm kardesim eyw .
Galaxy A
takipleşmek isteyen
0 Likes