cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 01-21-2021 06:41 PM)
332 Views
HYMG
Active Level 8
Options
Galaxy A

Pil neden hizli gidiyo anlamadim ekrani aciyom 5 dk bir pil azaliyo anlamadim bu son güncellemeden böyle oldu .

18 Comments
Solution
AndroidXMaker
Active Level 7
Galaxy A
Öncelikle yapman gerekenler ;

- Samsung Members Pil testi yap

- Şarj şoketin tozlu olabilir bu yüzden bir yetkili servise temizlettir

- Şarjını Tamamen bitir Şarjın %5'e geldiğinde ultra güç tasarrufu moduna al sonrasında şarjını bitirmeye çalış Şarjın %0'ı gösterdikten hemen sonra telefonu kapatıp şarja tak

- Prizinde sorun olabilir veya Şarj kablosunda Şarj kablosu ve Şarj aletinindi birleştiren yerden Şarj kablosunu çıkarıp tak

Tavsiyelerimi yaparsan birazda olsa telefonun düzelecektir
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
tmm yapicam
0 Likes
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
gun içi sabah şarjdan alin 100 olarak pil çizelgesi iyi takip edin orda play store gibi vs anlamsiz seyler var ve bunları uyku moduna alamıyorsunuz orda en çok sarj harcayan uygulamari silin mesela YouTube hiç harcamıyor samsung mambers harcamıyor ekran sistemi harcamiyor fazla ayarlar fazla harcamıyor zaten bunlara müdahale edemiyoruz telefonu sadece bir gün İnternet kullanmayın sonra pil değerleri yükselecektir bir gün bile değil mesala öğlene kadar açmayın İnterneti sonra düzelecek en çok oyunlar şarja zarar veriyor bu şarjda oynasanda aynısı şarjdan çıkarıp oynamak daha makul ama yine batarya performansı eskisi gibi olsun isterseniz sosyal takilmamiz gerekiyor
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
Ne alaka ben bunu anlamadım yani benim telefonum kaç kere servise gitti ikişer haftadan nerdeyse 2 ay hiç kullanılmadı ama hiç artış olmadı performansta bu nasıl oluyor ki İnterneti atmayınca falan
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
bunu demek ıstiyorum 16 saate kadar düştünü biliyorum suan 1 gune ulaştı smart thigns diye bir uygulama var silinmiyor ve uyku moduna alınmıyor oner olarak sarj azda olsa bitiriyor uygulamanın amacını anlamış değilim bunlarda pil durum resmim

Screenshot_20210121-212814_Device care.jpg

Screenshot_20210121-212808_Device care.jpg

Screenshot_20210121-212801_Device care.jpg

Screenshot_20210121-212754_Device care.jpg

0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
biliyorum uzun süre kullanmayınca tahmini pil süresi artıyor benimde servisten gelince 2 gün 10 saat kadar yazıyor ilk ama sonradan geri düşüyor yani o smart things aynen öyle maalesef bende bu ara görünmüyor şaşkınım ama her zaman sürekli vardı
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
ayrıca galaxy storde yükü değil telefona smart things bir parça ama hangi işlevi gördünü bilmiyorum sadece galaxy storede yorumlara bakınca buzdolabı kilima acma kapama yazmışlar:)az olsada ufaktan kemiriyor bataryayı ama sorun şu ki ne ise yaradini çözmem lazım
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
arkadaşlar kusura bakmayın ama verdiğiniz öneriler hiç işe yaramıyor arkadaşım A51 de genel sorun var sende görüyorsundur düzeltirler inşallah bizim yapabileğimiz bişey yok yani benim bazen elime almadan bazen alınca direk bazen 2 3 dakika da bir düşüyor yani dediklerine göre sorunda yok güncelleme bekliyoruz sadece
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HYMG,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes