cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 yeniden başlatma sorunu

(Topic created on: 10-06-2020 08:05 AM)
2601 Views
Tegin
Active Level 2
Options
Galaxy A

Samsung A51 cihazım sürekli yeniden başlıyor ve samsung yazısında takılı kalıyor, bu süreç içerisinde telefon ısınıyor. Ses kısma ve power tuşuna basıp o ekranı atlıyorum (çoğu kez bunu yapmama rağmen atlamadığı da oluyor) telefonumu açıp sim kartımın pinini giriyorum. Aradan 1 dakika geçmeden telefon donuyor ve tekrar yeniden başlatıyor. Telefonun fabrika ayarlarına geri yükledim, android arayüzünden bile reset attım. Yok hayır, fabrika ayarlarına yükledim telefon açıldı 5 dk geçti yine aynı.

Bu benim ikinci A51 'im, ilkinde de dokunmatik kafasına göre çalışıyordu aldım kullanamadım gittim peşinden koştum arıza yok dedi bana servis. Video kaydı felan anca samsungu aradım her şeyi anlattım değiştirdiler. Bu da 10 ay geçti geçmedi,  sürekli ısınıyordu telefon şimdi ise bu sorun çıktı.  Seride hata var ise geri çekin, ya Bluetooth arızası da veriyordu o düzeldi iyi ki. Samsungdan başkasına bakmayan ben, şimdi korkuyorum. Sanki telefon benim değilmiş gibi hiç bir şey içime sinmiyor. Sürekli arıza çıkıyor ve fabrika ayarları yapıyorum. Yedekleme yapıyorum ama tüm o kişiselliği kayboluyor yine de.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Tegin,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
Tegin
Active Level 2
Galaxy A
modaratör kardeş arıza kaydı da gönderdim members üzerinden.
0 Likes
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A
Members hata raprounun cevabı geldi mi?
Tegin
Active Level 2
Galaxy A
telefonunuzu güncelleyin dedi, telefonum zaten güncel. Yani bana söyleyebilecekleri her şeyi yazmıştım, güncel olduğunu da yazdım şimdi. versiyon kontrolü yaptım.
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Tegin,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD