cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

✨️📲|| Desteklenmeyen Galaxy Cihazlarda Circle to Search! 😍

(Topic created on: 8 hours ago)
263 Views
Quantum-A
Active Level 6
Options
Galaxy A

QHD+ gönderisi için çok üzgünüm fakat maalesef, QHD+ ekleme gönderisini paylaşmayacağım. Özellik her. Galaxy cihazda stabil çalışmıyor, A2X, A1X ve A0X vb. cihhazlarda da ekranda titreme sorunu ortaya çıkıyor.

Bunla birlikte QHD+ ile A34 cihazımda bazen donma ve yeniden başlatma sorunları aldım. (Riskleri göze alabilecek ve cihazına gelen zararların sorumluluğuhu alabilecek kişilere özelden adımları anlatabilirim.)

Teknik sorunlar için özür diliyorum...😌

Özür amaçlı, uzun bir zamandır yaptığım araştırmalar ile "Circle to Search" özelliğinin desteklenmeyen Galaxy Cihazlara eklemenin bir yolunu buldum.

Yöntem One UI 6.1 yüklü bir Galaxy A72'de çalışmıştır ve cihazlarda da çalışması muhtemeldir. (Android 13 dahil.)

Buyurun görüntüler,

image

Bir sonraki gönderimde sizlere nasıl yapıldığını anlatacağım!😉

20 Comments
YᴀꜱỊɴ
Expert Level 1
Galaxy A
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim benim 😊🙏
Quantum-A
Active Level 6
Galaxy A
Ne demek kardeşim, eğer A54 dışında bir Galaxy cihazın varsa bunu deneyebilirsin. 😊🙏
YᴀꜱỊɴ
Expert Level 1
Galaxy A
Keşke olsa yaparım ama maalesef yok olursa yaparım kardeşim benim
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Hocam sadece high animasyonu paylaşsanız
Quantum-A
Active Level 6
Galaxy A
Hocam hepsi çok sıkıntılı maalesef A3X ya da A5X kullanıcıları için problem yok fakat daha alt segmentlerde sorunlar oluşuyor. 😊 (İsterseniz yönetimi özelden anlatabilirim.)
Sarp_LichA54
Active Level 7
Galaxy A
A54 cihazımda baya iyi çalışıyor da dediğiniz gibi daha düşük cihazlarda daha kötü çalışabilir 👏
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
A53 kullanıyorum eğer müsait olursanız çok memnun olurum özelden😊
Quantum-A
Active Level 6
Galaxy A
Tabii ki. 😊
raivernn
Active Level 5
Galaxy A
Hocam banada high animasyonunu atarmisiniz a34 kullanıyorum