Original topic:

A51 samsung pass'a giriş yapamama

(Topic created on: 05-10-2025 03:01 PM)
83 Views
Kaantks-A51-S24FE
Expert Level 1
Options
Galaxy A

image

Böyle hata veriyor 
9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Root vs. Attınız mı? Knox sayacınız etkilenmiş gibi?
0 Likes
Galaxy A
Root atmadım sadece OEM kilidini açtım açınca direk böyle hata verir mi ?
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Knoxu neler bozuyor bilmiyorum ama. Bu hatanın sebebi knox sayacı. Muhtemelen düzeltilemeyecek bir yola girdiniz.
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Knox çipi yanmış durumda. Belki OEM kilidini açtığımızdan hata veriypr olabilir ama çok yüksek ihtimal Knox fuse oldu. Oem'i kapatın yine Olmazsa artık yapacak birşey yok kalıcı olarak knox çipi gitti
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer zaten Knox gitmiş ise One ui 7 custom rom kurun geçin galiba ikinci cihazınız zaten
0 Likes
Galaxy A
Oneuı 7 yüklemek isterim ama küçük bir hatada telefon çöp olabilir o riske girmeye korkuyorum.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonun çöp olma riski android dışı başka bir işletim sistemi kurmaya çalışınca yaşanıyor ve telefonun hard brick olma riski çok düşük. Diğelimki çöp oldu ve hiç tepki veriyor. Olsa bile EDL Mode ile düzeliyor bem Note 9 pro'yu Hardbrik ettim ve hiç tepki vermiyordu. Telefoncuds 700tlye hallettim yani Telefon rom kurmaktan hiçbir zaman çöp olmaz 😊
0 Likes
Galaxy A
Anladım. İnternet'e birçok video izledim zaten bu postu atmadan önce ama hiç detay verilmeyen yapıyorlar detay vererek yapanlarda OneUı yükseltmesi yapmıyor. O yüzden nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum
selçuk07
Active Level 6
Galaxy A
Anakart değişmesi lazım.çünkü knox tetiklenmiş.anakart değişmediği sürece düzelmez
0 Likes