cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 kamera buğulandı

(Topic created on: 02-19-2024 08:44 PM)
228 Views
UTQA51
Active Level 10
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba kameram buğulandı cebimdeyken su patlamış bardak sular varya cebimde o varmış ben unutmuşum onu patlamış telefonu çıkardım sonra biraz zaman geçi bi baktım kameram buğulu ön arka ne yapmam gerekiyor? Biraz kaloriferde tuttum (lütfen membersteki toksikler artık sürekli olarak en ufak şeyde servise git demeyin gidilecek çok acil bir durum yok her fonksiyonu çalışıyor...)
16 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Bu tarz durumlarda pirince yatırın diyorlar deneyebilirsiniz. Ama kendi kendine de geçebilir.
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
Kurutma makinesiyle yaptım biraz geçti şimdi 5 dk heçti yine buğu yaptı
Deep_S22
Active Level 6
Galaxy A
kurutma makinesi daha kötü sonuçlara sebebiyet verebilir servise götürün parçalar oksitlenmeden işlem yapılsın
0 Likes
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
Dostum herhalde servisin kaç tl isteyeceğinden haberin yok? Öyle götür demekle olmuyo bu işler zaten yazdım toxicler yazmasın diye
0 Likes
Deep_S22
Active Level 6
Galaxy A
çözüm sundum toxiclik yapmadım pirinc ve kurutma makinesi çözümmü sence güzel kardeşim
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
Bak dostum mantık basit sıcak = su yok olması... veya beklemek = su yok olması... aynı şeyler :)
0 Likes
Deep_S22
Active Level 6
Galaxy A
ısı telefonun yapıştıran malzemenim yumuşamasına aynı zamanda sıcak hava suyu içeriye iteceği için daha riskli klasik bi teknoloji sayfasında bile yazar bu ?
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
Dostum benim bu pamuk şeker değil hemen açılsın kapağı onu akıl edemiyorlar mı sence? Ayrıca bu arasında cam var o su hareket edemez yani arabalardaki buğu önleyici mantığı
0 Likes
Deep_S22
Active Level 6
Galaxy A
oluyo malesef dostum olmuyor deme sen **bleep** etmezsin içine girdiğini şöyle düşün bi çivi ıslanınca pas tutar mı bi süre beklemesi gerekmez mi bekleyincede çürüyüp işlevini yitirmez mi ?
0 Likes