- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-15-2020 04:22 PM (Last edited 02-15-2020 04:24 PM ) in
Galaxy AGüncelmiyiz.com da ki A51 güncel yazılımı ile benim cihazımda ki güncel yazılım tutmuyor,telefonda ki sorunlar bu yüzden mi kaynaklanıyor,yoksa cihazdan cihaza kodlama da farklılıklar gösterebiliyor mu ? Aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum,lütfen siz de sitedeki ve cihazınızda ki bilgileri kontrol edip geri dönüş bırakabilirseniz sevinirim.
Solved! Go to Solution.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-15-2020 04:25 PM in
Galaxy AYani her şey doğrudur
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-15-2020 05:18 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2020 01:14 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-17-2020 09:26 AM in
Galaxy AMerhaba ErmanKK90,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Web sitemizde yer alan bilgilerin güncel olduğunu belirtmek isteriz. Smart Switch uygulamasını bilgisayarınıza indirerek yazılım güncellemesi yapabilirsiniz. Yayınlanan yazılım güncellemeleri, data kablosu ile cihazı bilgisayara bağladığınızda, uygulama ekranına yansımaktadır. Yazılım güncellemelerini yüklemeden önce önlem amaçlı bilgilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD