Original topic:

A50

(Topic created on: 03-19-2020 03:21 PM)
324 Views
hamamonulu
Active Level 2
Options
Galaxy A

A50 gerçekten çok iyi ve sağlam bir telefon sarzim 2 güne yakın gidiyor hızı süper  iyiki almisim fakat nfc neden yok?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hamamonulu,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A50 cihazımızda, NFC özelliği mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
bende çok seviyorum çok hızlı 0 kasma pilide ćok iyi ama android 10 gelipte bozulur diye kortüğumdqn android 10bdüzenengirene kadar güncellemiycem
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
2019 A serisi harika. Sadece arka kapak biraz sıkıntılı. Çoğu kişi arka kapağın çizilmesinden şikayetçi, bunun dışında hepsi harika.
Reis2134
Active Level 5
Galaxy A
a50 kurumsal bi cihaz güncellemenin geç olmasıda bundan dolayı zaten hatalı yazılım göndermek istemiyorlar a50 ye
0 Likes
Reis2134
Active Level 5
Galaxy A
ve şunu da söylim sizlere a50 a70 den daha performanslı çalışıyor aksini ispatlayan varya gelsin makina her türlü işimi fazlasıyla görüyor geçenlerde biri yazmış pubg oynuyorum cihazım ısınıyor die eğer oyun oynarken ısınma oluyorsa bu cihazin performanslı çalıştığını gösterir 10 bin tl lik cihazda ısınır 1000 tl lik cihazda ısınır a50 başarılı bi cihaz samsung benim babamin oğlu degil ama doğru olan neyse onu söylemek lazım
yunusbagci
Active Level 6
Galaxy A
Önceden kullandığım Lg g4 de nfc vardı açıkcası 3 sene kullandım cihazı fakat nfc yi hiç kullanmamıştım çokta sorun değil olmaması bence
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hamamonulu,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle ilginiz ve yazmış olduğunuz güzel ifadeler için çok teşekkür ederiz.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A50 cihazımızda, NFC özelliği mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD