Original topic:

A50

(Topic created on: 10-11-2020 06:19 PM)
544 Views
suvas58
Active Level 4
Options
Galaxy A

2.el temiz garantili a50 alinir mi kullanan arkadaslar memnun musunuz telefondan malûm sifir telefon fiyatlari uctu gitti simdiden tesekkurler...

7 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
ikinci el A50 yerine 2100 civarlarında realme 5i var sıfır olarak 2500 civarlarında oppo a52 var 2490 civarlarında ise m21 var ama karar senin temizse cihazda sıkıntı yoktur zaten ama sen almadan önce o cihazı iyi bir incele
suvas58
Active Level 4
Galaxy A
eyvallah ozellileri ve amoled ekrandan dolayi a50 hosuma gitti
0 Likes
AlperM34
Active Level 9
Galaxy A
Artık yeni yayınlanan kanun gereği 2. El telefonlar devletin fabrikasına yönlendirilecek ve orada telefon bütün hasarlar ve eski çöplerden arındırılıcak yani 0 bir telefon haline getirilecek bazı hasar alan iç malzemeler ( işlemci, RAM) yenisi eklenecek yani 2. El pazarından çekinmenize gerek yok. Sadece telefonu aldığınızda orijinal adaptör, şarj kablosu, ve diğer malzemeleri almak için bir Samsung bayisine gidebilirseniz daha iyi olacaktır. Ben şuan kullandığım telefon 2. El dir ve şuan kadar hiç bir sorun çıkartmadı, ben gayet memnunum.
suvas58
Active Level 4
Galaxy A
telefoncudan mi aldin
AlperM34
Active Level 9
Galaxy A
Telefoncu dan aldım. Evet.
Abdallah120
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşim, telefonu Terndyol mağazasından almak daha iyidir ve iki yıllık bir garanti var.
suvas58
Active Level 4
Galaxy A
cok pahali sifirlari
0 Likes