cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 LED Bildirim Işığı

(Topic created on: 01-07-2020 06:28 PM)
501 Views
Ksaylam
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar yeni A50 model telefonu kullanmaya başladım fakat LED Bildirim ışığı eğer varsa nasıl  aktif edebileceğimi bulamadım. 

0 Likes
8 Comments
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlara Gir Aramaya Işıklı Bildirim yaz ona tikla flaşli bildirimi aç
Benim yazdigim gibi yaz aramaya
0 Likes
Ksaylam
Beginner Level 2
Galaxy A
cevabınız için teşekkür ederim fakat benim aradığım o seçenekler gibi değil de telefonun ön kamerasının etrafında telefonun ekranı kilitli iken de yanabilen uyarıdan bulmak istiyorum anladığım kadarıyla o özellik dışarıdan bir uygulama yardımı ile ancak olabiliyor
0 Likes
Kemalist
Active Level 1
Galaxy A
Ayarlar>Erişilebilirlik>Gelişmiş Ayarlar>Işıklı Bildirim
0 Likes
Ksaylam
Beginner Level 2
Galaxy A
cevabınız için teşekkür ederim fakat benim aradığım o seçenekler gibi değil de telefonun ön kamerasının etrafında telefonun ekranı kilitli iken de yanabilen uyarıdan bulmak istiyorum anladığım kadarıyla o özellik dışarıdan bir uygulama yardımı ile ancak olabiliyor
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Google'a samsung a50 led bildirim ışığı yazıp, ilk çıkan videoyu izlerseniz, LED bildirim ışığı sorununuz çözülecektir. 😊👍
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
eğer android 10 geldiğinde edge aydınlatma özelliği gelirse çok güzel olacak bildirim ışığını ayarlayabileceğiz A51 ve A50s te var inşallah bizede gelir
0 Likes
Galaxy A
inşallah gelir
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ksaylam,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihazlarımızda yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Led gösterge özelliği mevcut değildir. Değerli görüşleriniz bizim için çok değerli olduğundan dolayı, geri bildiriminizi ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes