Original topic:

A50 HATA RAPORU

(Topic created on: 07-14-2021 09:40 PM)
599 Views
Comradee
Active Level 7
Options
Galaxy A

1 AY ÖNCE CİHAZ KULLANIMI VE OYUN (PUBG) ISINMA SORUNU İLE İLGİLİ SİSTEM VERİLERİM İLE BERABER HATA RAPORU GÖNDERDİM.

1 AY İÇERİSİNDE 3 KERE EN KISA SÜREDE TARAFINIZA DÖNÜŞ YAPILACAKTIR BİLDİRİMİ GÖNDERİP DURUYORLAR ANLAMIYORUM SAMSUNG BOT MU GÖNDERİYOR BU BİLDİRİMİ ?? 
SÖZDE 1 AYDIR SISTEM VERİLERİMİ İNCELEYİP DÖNÜŞ YAPACAKLAR 

DAHA ÖNCE DE ISINMA KAYNAKLI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ İLE BERABER HATA RAPORU VE SİSTEM VERİLERİMİ GÖNDERDİM 

TABİRİ CAİZSE 

DALGA GEÇER GİBİ TELEFONUNUZUN ARKA KAPAĞINI SÖKÜP ÖYLE KULLANIN DEDİLER RESMEN 

BAKALIM BU SEFER NE SAÇMALAYACAKLAR?? 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
A50 de pubg de ısınma sorunu çözdüler en fazla 38 derece oluyor artık samsung çözdü o sorunu tek bir sorun var oda pubg fps sorunu var onu da pubg çözecekScreenshot_20210713-172130_Samsung Members_32787.jpg

View solution in context

8 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
A50 de pubg de ısınma sorunu çözdüler en fazla 38 derece oluyor artık samsung çözdü o sorunu tek bir sorun var oda pubg fps sorunu var onu da pubg çözecekScreenshot_20210713-172130_Samsung Members_32787.jpg
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
NE ZAMAN ÇÖZÜLDÜ BU SORUN YENİ Mİ ÇÖZÜLDÜ ??
BEN 2 HAFTA ÖNCE PUBG GİRDİĞİM ZAMAN 46 DERECE SICAKLIK GÖRMÜŞTÜM ÇÜNKÜ??
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Eğer çözdüyse teşekkür ederiz yani :)
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Knk 44 dk oynadım ben bile şaşırdım genelde hep 42⁰ olan cihaz 38⁰ dereceyi geçmedi hatta daha da düşüyor çok ilginç oldu

Ama pubg fps sorunu bazı arkadaşlarımız pubg ye iletmiş inşallah oda düzelirse süper olucak
0 Likes
Akyüz
Expert Level 1
Galaxy A
sorunu çözmüşler cihaz ısınmıyor
01a65
Expert Level 3
Galaxy A
Yok artık cihazın arka
Kapağını kim söküm kulanır
Kafayı yemişler sanki dalga geçiyorlar
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
0 Likes
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
GMe optimize serviceyi güncelleyon düzeldi pubgnin sadece optimizasyon yapmasi lazim fps