cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 Güncelledim Yazdıklarımı Okuyun

(Topic created on: 03-23-2021 10:57 PM)
253 Views
LostCrosss
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Güncelleme Kesinlikle  Andorid 10 2.0 çok daha iyi ve kaliteli bir sürü yeni özellik gelmiş ve çok hoş.
 /Düzelen Uygulamalar \
-Hafıza doluluk oranı düzeltme olmuş 
-hızlı şarj etme sorunu düzelmiş çok kararlı şekilde hızlı şarj ediyor.
-bana göre pil performansı düzelmiş gibi 2.5 gelen baya çabuk tükeniyordu **bleep** öyle değil. 
-yeni gelen edge paneli çok hoş bildirim edge ışıklandırması harika 
-cihaz kasma donma sorunu yok 
-instgram hikaye donma sorunları varmış yok olmuş instgram çok akıcı 
 Andorid 11 3.0 Güncellemesi Sorunlarına Gelirsem 
-gece modu çok kötü ana kamera gece daha iyi çekim yapıyor.optimize edilmesi lazım.
-ram çok kötü iyileştirme hiç yapılmamış gibi telefonumda oyun yok mesela hiç.Bana verdi alan 2.7 oda temizledim halde.
 Bu gibi durumlar küçük güncelleme düzelebilir veya düzelmeyedebilir bilemiyorum gözlemledim bu arkadaşlar şimdi en son gelen güncelleme de kullanıcılar iki ye ayrılmışti kimine yaradı kimine yaramadı güncelleme öyüzden benim dediklerimin fazlasında sorun yaşayabilirsiniz veya yaşamayabiirsiniz paylaşımın altına yorumlayabilirsiz a11 hakkında

12 Comments
rmzan
Active Level 5
Galaxy A
bazı ufak buglar var kameraya yeni gelen birşey yok keşke olsaydı ama güncelleme genel olarak başarılı
LostCrosss
Active Level 5
Galaxy A
Onlar gelecek olan güvenlik güncelmesiyle kararlığı almış şekilde iyileştirilir.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kameraya one ui 2.1 in özellikleri geldi Gece hiper geçiş geldi ve Filitrelerim geldi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Bende ram sorunu yoktu 2.5 da ve gene yok aynı devam ediyor ama kamera gece modu çok kötüleşmiş geçen senenin aynısı

Birde biraz HDR da sıkıntı var gibi inşallah en yakın zamanda çözerler umarım

Şuan başka bir problem göremedim pil için ise 1 hafta sonra bakacağız
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
3.3 kullanabilir ram var 2.4 ile 2.7 ile kendisi tüketiyor ram sorunu bende oluşmamıştı one uı 2.5 ile
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Temizliyorum 3.3 oluyor ama temizlemesemde gene aynı seviyede oluyor ama one uı 2.5 yapmadan önce değişiyordu yapınca ram çok iyi oldu ama cihazları ikiye böldü o güncelleme
0 Likes
TheLonely1
Active Level 1
Galaxy A
Katılıyorum performans komusunda baya iyileşmiş fakat ram konusu dikkatimi çekti güncellemeden sonra ram kullanımı daha da artmış ama bence bu sorun olmuyor çünkü telefon gayet stabil.
A50users
Active Level 9
Galaxy A
Sabahtan beridir karıştırıyorum. Çok akıcı ve yumuşak bir kullanımı var. Görsellik desen şahane. Hiç sorun gozlemlemedim
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
hafıza doluluk oranı nasıl düzeltilmiş biraz bahseder misin?
0 Likes