cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Şebeke Sorunu

(Topic created on: 06-17-2021 03:09 AM)
1417 Views
Caglarbey
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar telefonu 2 gün önce 2.el olarak aldım. Android 11 e güncelledim. Güncelledikten sonra telefonu sıfırladım. Sonra kurdum. Uygulamaları yükledim. İlk gün full 4.5g çekti.Sonra eski telefonum j5 deki dosyaları sd karta atmak için a50 den sd kartı çıkardım normal olarak sım kartta çıktı. Dosyaları attıktan sonra sd kartı ve sim i a50 ye geri tekrar taktım. Taktıktan sonra telefonun şebekesi 3g çekmeye başladı 4.5g açık olduğu halde. Wp mesajları falan zor yolluyor hatta hiç çekmiyo. Sorun sim kartta düşünüp j5 e taktım ama j5 de 4g normal çekiyordu.  Benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı Bi sonra ki güncellemeyle düzelir mi ? Şuan sim i j5 e takıp a50 ye İnternet açarak paylaşıyorum bu gönderiyi:(

11 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Şöyle bir şey var. Yazılımdan olmasa en başta alındığında çalışmaması lazım. En başta sorun vermeyip sonra vermesi hele ki android 11 güncellemesinden sonra vermesi bence yazılımla alakalı ki zaten android 11 güncellemesinden sonra şebeke sorunu daha dün gördüm A50 ile ilgili. (Arkadaşla beraber aldık telefonu ve her şeyi test ettik).
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Caglarbey,

Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes