- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-16-2021 07:31 PM (Last edited 06-16-2021 07:32 PM by Yeşilırmak ) in
Galaxy AMerhaba arkadaşlar telefonu 2 gün önce 2.el olarak aldım. Android 11 e güncelledim. Güncelledikten sonra telefonu sıfırladım. Sonra kurdum. Uygulamaları yükledim. İlk gün full 4.5g çekti.Sonra eski telefonum j5 deki dosyaları sd karta atmak için a50 den sd kartı çıkardım normal olarak sım kartta çıktı. Dosyaları attıktan sonra sd kartı ve sim i a50 ye geri tekrar taktım. Taktıktan sonra telefonun şebekesi 3g çekmeye başladı 4.5g açık olduğu halde. Wp mesajları falan zor yolluyor hatta hiç çekmiyo. Sorun sim kartta düşünüp j5 e taktım ama j5 de 4g normal çekiyordu. Benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı Bi sonra ki güncellemeyle düzelir mi ? Şuan sim i j5 e takıp a50 ye İnternet açarak paylaşıyorum bu gönderiyi:(
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-17-2021 12:06 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-17-2021 03:09 AM in
Galaxy AMerhaba Caglarbey,
Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »