cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Şebeke Modu Yok

(Topic created on: 06-28-2020 12:05 PM)
4471 Views
burakalb
Active Level 1
Options
Galaxy A

image

Daha önceden bu kısımda şebeke modu vardı. Telefonumu istediğim zaman 4.5 G den 3 e veya 2G ye çekebiliyordum. Ayarlardan şebeke modu diye arattım çıkmıyor. Telefonum güncel sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
4.5G yi kapatırsan 3G ye geçer

View solution in context

Solution
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
bildiğim kadarıyla 4.5 g yi kapatınca 3g 2g oto bağlantıya geciyor

View solution in context

8 Comments
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy A
Merhaba ben Tezcanlı

Bende a50 kullanıyorum bende **bleep** ettim yazılımsal olarak geldi bu saçmalık. a30 gibi cihazda hala var. Bizde artık sadece internet açıkken 4,5G açıp kapatabiliyoruz.
burakalb
Active Level 1
Galaxy A
çok saçma benim internetim bazen 4.5g de hiçbir şeyi açmıyor o zaman kendim 3g ye çekiyodum çalışıyordu internet. Şimdi nerden akıllarına geldiyse kaldırmışlar özelliği...
0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
ben s9+ kuaniyorum yapmadigim sey kalmadi az once turk telekomu aradim hat uzerinden 3g ye cekilecek istegim dogrultusunda talep olusturdum bekliyorum resmen sacmalik ag ayarlarini sectirmemek
burakalb
Active Level 1
Galaxy A
ben interneti çalışmadığı zaman 4.5g den 3g ye çekiyordum bunun için Turkcell i mi arayacağım. Acaba bu özelliği kaldırırken hangi kafadaydılar...
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
aynen oyle bende oyle yapiyordum haklisiniz hata raporu gonderdim komik bana ag ayarlarini sifirla diyor yaptim diyorum telefonu sifirla diyorum yaptim diyorum kafa error verdi heralde guc modunu kapatin sunu kapatin falan demeye basladilar kopyala yapisdirla nereye kadar.. sizde operatorunuzu arayin bi isterseniz belki yapilicak bisy vardir
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy A
yapacak birşey yok 4,5 g kapatırsak zaten 3g fln olur
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
4.5G yi kapatırsan 3G ye geçer
Solution
alierenkocamann
Active Level 10