cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 5G de Turkcell Esım 4.5g den 3G ye geçiyor

(Topic created on: 02-13-2025 07:27 PM)
153 Views
Modnistar
Active Level 1
Options
Galaxy A

Cihazı 1 ay önce aldım e sım olarak hattımı türkcell'e taşıdım cihaz 4.5G bağlantısı var 3G ye geçiyor ve sonra 4.5G ye geçmiyor bazen de acil aramalar yazıyor kapsama alanında şehir merkezide olsam da şebeke gelmiyor uçak modu yapıyorum sonra şebeke geliyor eğer çekmeyen bir yere apart asansör binsem şebeke gidince gelmiyor ama gitmeyince de sorun yok şebekede önemli olan şebekenin gitmemesi gidince cihaz sapıtıyor. Ayarları sıfırladım cihazı sıfırladım uzaktan samsung dan destek aldım btk yı aradım imeil numarasından baktı sorun yok denildi sorun nerede olabilir daha önce türk telekom normal fiziksel hat kullanınca böyle değildi ne olduysa türkcell esım geçtikten sonra oldu acaba esım çipi stabil mi çalışmıyor 

4 Comments
Jedann
Active Level 6
Galaxy A
Ben de e sim kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba ondan mı f ark ediyor.
0 Likes
Modnistar
Active Level 1
Galaxy A
Sizinde hattınız türkcell mi adıyaman da yaşıyorum köyde yaşıyorum diğer aile fertleri türkcell fiziksel hat kullanıyor onlarda şebeke sorunu yok benim esım de sorun var. Şehir merkezine gelince acil aramalar giriyor ben uçak modun alınca sorun gidiyo Bi süre sonra bir daha aynı sorun oluyor
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin
0 Likes
Modnistar
Active Level 1
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı cihazı tamamen sıfırladım yine olmadı.
0 Likes