Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Ankara samsung servisine telefonu gönderdim göndermeden önce telefonu sıfırlamayın dedim tamam dediler sıfırlamayacaz bunun üzerine servise... View Post
A35 almayı düşünüyorum ama A36 da ne farkı var yorumlarında kasıyor demişler A36ya. kullanan varsa A36yı gerçekden kasıyormu? View Post
Galaxy store güncellenmiştir arkadaşlar A24 telefonlar için güncellemeyi unutmayın 😊😊 View Post
Bunu hep soruyorum ama hep bekliyorum mayısta gelecek diyorlardı ama gelmiyor View Post
Nfc özelliği bende bir türlü açılmıyor neden olduğunu bilen var mı? View Post
A25 için oneui 7 sızdırılmış sürümünü naaıl kulanırım View Post
A55 5G cihazımda ekrandaki kenar çerçeveleri çok belli oluyor. Güneş ışığı altında siyahlar siyah değil gibi duruyor sanki amoled panel değil gibi. Bu... View Post
Önümüzdeki hafta beklenen One UI güncellemeleri: * Galaxy S25: Avrupa ve diğer kalan bölgelerde Mayıs Güvenlik Güncellemesi * Galaxy A55, A35:... View Post
arkadaslar pil sağlık yüzdemi nerden görebilirim View Post
User | Count |
---|---|
21 | |
20 | |
16 | |
16 | |
15 |