cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 Gpu sıcaklığı

(Topic created on: 06-23-2024 09:42 PM)
345 Views
dmitria355g
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

image

Arkadaşlar cpu z den bakıyorum bazen 25 ve 50 oluyor her saniye değişiyor da bu sıcaklık normal mi böyle olması 3 tane dereve varda ne demek bunlar cihaza zararı olurmu 
11 Comments
Galaxy A
Bir şey olmaz
KadirA345G
Active Level 7
Galaxy A
Normal hocam merak etmeyin bir zararı olmaz
MasterPatato
Active Level 6
Galaxy A
Konu dışı soruyorum A35 ısınan bir cihaz mı oyun konusunda olsun kamera ile video çekme olsun
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Benim gibi 6 7 saat kullanırsan olur ama kasma yok
0 Likes
MasterPatato
Active Level 6
Galaxy A
Hocam peki hani bir sıcaklık vardır anlarsın telefon artık yanacak bırakayım dersin öyle olduğu oluyormu günümün çoğunu oyunlar ile geçirsem genshin pubg new state tarzı ağır oyunlar
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Uyarı vereceğini sanmıyorum ama gene max 45 derece olur tabi saatlerce oynarsan diğer cihazlarda durum ne bilmiyorum ama abim s23 fe kullanıyor onunda ısınıyor baya a55 ise alacaksan önermem dün baktım sadece dış özelliği olarak yanları **bleep** değil demir bide exyons 1380 yerine 1480 kullanıyor okadar ama arasında 4 bin liralık **bleep** var onun yerine s23 fe alsan daha iyi olur hem Galaxy AI var
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Alacaksan bi deneme oyun filan oynadım ama pubg oynamadım
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Reis baktım da YouTube adamlar 35 dk filan oynayıp baktıklarında 38 ile 40 derece oluyor pubg de ama kasma donma hiç olmuyor fakat gene ortama göre değişir video mart ayının sonunda çekilmiş de yazın kaç derece olur bilemedim ne kadar olur sence
0 Likes
MasterPatato
Active Level 6
Galaxy A
Valla hocam bende iPad var oyun için onu kullanıyorum iPad el yakacak dereceye geliyor ama arkası alüminyum ısıyı kolay iletiyor a35/55 onların yapısı ne bilmiyorum tahminen cama benzer **bleep** ısıyı pek iletmez diye düşündüm seninde dediklerine bakarsak şimdi a35/55 güzel cihaz ama aklımın bir kenarında honor 90 var orası ayrı