cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 kilit ekranı takılma

(Topic created on: 01-04-2024 05:25 PM)
390 Views
ApolloA345G
Active Level 6
Options
Galaxy A
One ui 6.0 dan sonra kilit ekranında ufak tefek takılmalar oluyor. Özellikle telefonu uyandırırken.
Bunun çözümü var mı yoksa güncelleme mi bekleyeceğiz?
11 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
One Ui 6 yükledikten sonra Sıfırlama yaptınız mı ? bazen bu tarz hatalar olabiliyor. Birde 1 Aralık yamasını yaptınız mı ?
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu aldıktan 1 hafta sonra güncelleme geldi sıfırlama yapma gereği duymadım. Güncellemeyi 20 Aralıkta yaptım herhalde yama da dahildi?
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım, Telefonu yeniden Başlatmayı deneyin birde Bu takılmalar zamanla düzelecektir.

Ama içiniz rahat etmiyorsa ve Telefonun iç modüllerinde Ve Performans Düşüklüğü yaşıyorsanız yada Bug'lar varsa sıfirlamanızı öneririm One Ui 6 büyük bir sistem güncellemesi olduğundan yapıldıktan sonra sıfırlamanız önerilir daha stabil çalışması için. 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Kısaca; Sadece bu anlattığınız sorun varsa Kafaya takmayın yakında düzelecektir. Ama daha da başka sorunlar varsa One Ui 6 ile Sıfırlamanızı öneririm.
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Bir de son uygulamalar animasyonunda köşeli oluyor, profilimde var bakabilirsiniz
0 Likes
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Sıfırlamalı mıyım? Ama bir daha uygulamaları kur onu bunu kur... Üşeniyorum
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yok Kısaca size dediğim gibi, sadece Bu sorun varsa Kafaya Takmayın ama eğer başka takılmalar ve Performansınızda düşme varsa veya olursa kesin olarak sıfirlamanızı öneririm.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yok o bir sorun değil; One Ui 6 ile Animasyonlar ve bunların telefona uygulanması değişti. Birde Blur Efekti ile Widget animasyonlarıda değişti. One Ui Ana ekranını güncellediyseniz farkedeceksinizdir. Bunun ile ilgili ufak bir Yazım var ona da Bakabilirsiniz. 👇

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-One-Ui-Home-quot-One-Ui-6-quot-Ana-Ekran/td-p/1526...
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ederim :)