cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 OneUI 6 güncellemesi sonrası ekran açılması sorunu

(Topic created on: 12-22-2023 10:49 PM)
953 Views
artyom0203
Active Level 2
Options
Galaxy A

Evet yine saçma bir hata daha ya da yeni bir özellik bilmiyorum. Yıllardır Samsung kullanıcısı olarak Samsung'un güncelleme konusunda iyi olduğunu biliyorum. Fakat bu Android 14 ve OneUI 6 güncellemesi sonrası garip hatalarla karşılaştım. Birincisi diğer açmış olduğum konuda sorunu açıkladım. Bugün karşılaştığım farklı bir hata kablolu kulaklık ile müzik dinlerken sesi yükselttiğimde veya kıstığımda ekran açılıyor. Bunu kapatmanın bir ayarı falan var mı? Açılması çok saçma bence.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrwhite101,

Kayıtlarınızı incelediğimizde teknik ekibimizin 25.12.2023 tarihinde size geri dönüş yaptığını ancak ulaşamadığını görmekteyiz. Belirtmiş olduğunuz durumu tüm uygulamaları güncelleyerek kontrol etmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmiyorum bende böyle bir sorun oluşmadı, güncelleme sonrası telefonu sıfırladım.
artyom0203
Active Level 2
Galaxy A
Kablolu kulaklığınız var ise rica etsem deneyebilir misiniz?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Type c kulaklık var, bahsettiğiniz gibi ekranı kapattım müzik açık, sesi kısıyorum artırıyorum ekran açılmıyor ama durdurduğumda açılıyor, önceden o da yoktu sanırım.
artyom0203
Active Level 2
Galaxy A
Anladım demek ki tek sorun bende değil teşekkür ederim denediğiniz için.
artyom0203
Active Level 2
Galaxy A
Telefonu fabrika ayarlarına mı döndürdünüz yoksa sadece ayarları mı sıfırladınız güncelleme sonrasında.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fabrika verilerine sıfırlama yaptım
Silentofstrong
Beginner Level 2
Galaxy A
Bildirim geldiğinde ekranın uyanmaması sorununu yaşayan var mı , bildirim sesi geliyor ama ekran uyanmıyor (Android 13te böyle bir sorun yoktu)
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrwhite101,

Kayıtlarınızı incelediğimizde teknik ekibimizin 25.12.2023 tarihinde size geri dönüş yaptığını ancak ulaşamadığını görmekteyiz. Belirtmiş olduğunuz durumu tüm uygulamaları güncelleyerek kontrol etmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD